Dimecres passat vàrem anar a Sant Feliu de Llobregat amb molta il·lusió, il·lusió que vam veure incrementada quan vàrem arribar i la Yolanda ens va explicar que estrenàvem la sala després de les obres d’ampliació de la Biblioteca. Amb aquesta “responsabilitat” a l’esquena vàrem preparar-nos i poc ens esperàvem el gran nombre de nens i nenes que anàveu entrant a la sala, vinga entrar gent i vinga entrar gent, quin èxit!! Realment es nota que la Marina i tot l’equip de la Biblioteca feu una feina de fons amb amor i ganes de que les coses surtin bé i és gràcies a vosaltres que els nens i les nenes es fan seu l’espai. Moltes felicitats!!
I el conte? Doncs molt bé, vam viure totes les aventures amb intensitat i com no podia ser d’altra manera vàrem acabar trobant el tresor amagat en un armari, no l’havien vist ni els paletes!! Això sí, en BUM va tornar amb la veu ben justeta, es va haver d’emplear a fons amb tanta colla!!
I després sessió de bateria on els nens i les nenes vàreu demostrar que teniu molta traça i que us agrada molt la música, quines cares d’alegria teníeu mentre tocàveu!!
Moltes gràcies a l’equip de la Biblioteca per convidar-nos i permetre’ns fer nous amics i amigues, sou genials!!
I seguim!!