Dissabte al matí en BUM es va estrenar a la Biblioteca Antonio Martín El Prat de Llobregat, una biblioteca bonica i espaiosa situada en un parc realment preciós i que ens recorda que a l’àrea metropolitana hi ha racons de gran bellesa que conviden a passejar i fer vida al carrer, descobrim-los!

El conte ens va coincidir amb carnestoltes i això va fer que molts i moltes vinguéssiu molt ben disfressades: hi teníem bomberes, metgesses, superheroïnes, policies, fades… Vaja, que en BUM diu que estàveu tots i totes molts guapes i fèieu molt de goig. Una de les gràcies que tenen els contes és que tots, tots, tots són diferents, sempre és un enigma saber quin públic ens trobarem i dissabte va ser un conte que va requerir desplegar tota la nostra energia per mantenir la vostra atenció. Però això no és cap problema, al contrari, ens agrada que els nens i les nenes que us acosteu a la biblioteca a veure’ns gaudiu del millor espectacle possible costi el què costi. I veure les vostres cares d’alegria al final del conte, gaudir de la felicitació del les mares i els pares ens va fer sentir que havíem acomplert el nostre objectiu. I és que mica en mica us vàreu anar animant, mica en mica vàrem anar avançant per la selva superant totes les dificultats i al final, tot i que ens va costar una mica, la Daniela va veure que darrera uns llibres hi havia un cofre, el tresor del pirata!! I quan el vàrem obrir, ai mare quan el vàrem obrir, quines cares d’alegria!! Després va venir una sessió de bateria on tots i totes us vàreu animar a tocar i ho vàreu fer molt, molt, molt i molt bé, en BUM estava contentíssim!!

Un matí com el de dissabte no seria possible sense les persones que dia rere dia treballen incansablement per acostar la cultura a tothom. Dissabte vàrem trobar la Clara i la Sònia que ens van tractar extremadament bé, ens van obsequiar amb el seu somriure, ens varen fer sentir valorats i es van preocupar perquè tot sortís bé. De tot cor moltíssimes gràcies a totes dues, a la Gemma i a tot l’equip de la biblioteca per acollir-nos i permetre’ns compartir una estona amb vosaltres, sou genials!!

I res més, seguim, aquesta setmana ens estrenarem a Palamós i tornarem a La Nou de Gaià, quines ganes!!