Dissabte en BUM va baixar a la Biblioteca Pilarin Bayes de Santa Coloma de Cervelló amb moltíssimes ganes de fer un bon conte i us hem de dir una cosa, fer contes amb persones com vosaltres és un autèntic luxe!!
D’entrada vau començar un pèl tímids, no sabíeu ben bé què esperàvem de vosaltres, però quan vàreu adonar-vos de què anava la història la truita es va girar i no ens va faltar ajuda en cap moment. Però no només els més petits, també els pares i mares que vàreu estar especialment atents ajudant-nos en tot el què vam necessitar. Especial menció a la nostra bibliotecària, que va clavar el seu paper, i pel nostre efecte especial vigatà de soca-rel que també ens va ajudar a buscar el tresor. I els nens i les nenes? Mica en mica us vàreu anar engrescant i vam aconseguir explicar un conte on ens vam divertir, on vam patir, on literalment vam passar por i on també vàrem riure, una mica de tot! I sí,no en tingueu cap dubte, ens en vam sortir i gràcies al Daniel vam aconseguir trobar el llibre màgic, visca! Un llibre màgic que vam poder certificar que era el de la de felicitat perquè quan el vam obrir, quines cares d’alegria!! I després sessió de bateria on totes i tots vàreu estar genials, quin nivell!! Per cert, en BUM vol que destaquem una cosa que sempre ens agrada molt: que els pares i mares, enlloc de marxar a mida que els vostres fills i filles van tocant, us quedeu a mirar com els altres nens i nenes també toquen la bateria i els aplaudiu com si fossin els vostres fills i filles. És molt bonic i per això vàreu tenir el vostre premi, sou genials!!
Com sempre res d’això seria possible sense la tasca impagable del nostre exèrcit de la cultura, dissabte foren la Montserrat i tot l’equip de la biblioteca qui ens varen demostrar que quan hi ha moltes ganes que les coses surtin bé acostumen a sortir bé. I veure com patiu per si vindran nens i nenes, veure com us preocupeu perquè estem bé, veure com us preocupeu perquè tothom estigui còmode… Això sempre ens emociona i per tant us volem dir que moltes, moltes i moltes gràcies per haver-nos tornat a convidar i per tractar-nos tan bé, ens hem sentit molt ben acollits i tractats. Sou un sol!!
I res més, a descansar perquè dimarts visitarem Parets del Vallès a punt per buscar el tresor del pirata, quines ganes!!!