Quina setmana més intensa, com n’és de bonic voltar pel país i retrobar o conèixer tantes persones especials, tenim molta sort!
Divendres el teníem marcat en vermell a l’agenda perquè vam visitar una biblioteca molt especial, la Biblioteca Arbúcies. Sempre hi hem viscut tardes rodones i aquesta vegada no va ser diferent perquè hi vam trobar uns nens, unes nenes i unes famílies encantadores, amb ganes de conte, de participar i de viure totes les aventures que us proposàvem; i tot això des del respecte i l’entusiasme, es pot demanar més? Vam aconseguir salvar l’estel dels desitjos i vam trobar un tresor que teníeu merescudíssim i que us va fer una miqueta més feliços, oi que sí? I per feliços nosaltres, l’abraçada que ens vàreu regalar en acabar el conte esborra totes les penes que una persona pot portar a sobre, quin regal tan preciós!! Una tarda tan rebonica no hauria estat possible sense la feina de la Sílvia i la Marta, a Arbúcies teniu una sort immensa de comptar amb persones com elles al capdavant d’un equipament tan important com la biblioteca. No només vàrem ser rebuts amb un somriure sinó que en arribar ja estava tota la sala preparada i es notaven les ganes de rebre les famílies del poble i el neguit que tens quan tens ganes que les coses surtin bé, ser-ne testimonis ens emociona i ens obliga a donar el millor de nosaltres mateixos. De tot cor Sílvia i Marta moltíssimes gràcies, poder compartir una tarda amb vosaltres fa que el món sigui una miqueta més bonic, sou genials!!!!
I dissabte en BUM i tota la colla vam visitar la Biblioteca Antonio Martín, tampoc era la primera vegada que hi anàvem i els record de cada visita era tan bonic que ja frisàvem per ser-hi un altre cop. Tots els contes són diferents, justament aquesta és una de les parts boniques de la nostra feina, i al Prat de Llobregat ens vàreu regalar un conte tranquil però dolç, on la intensitat anava per dins però hi era i veure com mica en mica anàveu venint al nostre terreny, com us convertíeu en còmplices de les nostres aventures, ens va fer molt i molt feliços. Vam acabar salvant l’estel dels desitjos i veure les vostres cares quan es va obrir el tresor ens va demostrar que la felicitat, per petita i momentània que sigui, sempre arriba a les persones de bon cor com vosaltres!! I un matí tan especial no hauria estat possible sense la feinada de la Gemma, de la Núria, de l’Albert i de tot l’equip de la biblioteca. Moltíssimes gràcies per acollir-nos de nou i per fer-nos sentir cuidats, respectats, estimats i valorats, trobar persones com vosaltres resulta inspirador i poder-vos conèixer i compartir el camí fa de la nostra feina la millor feina del món. De tot cor moltíssimes gràcies!!!
I seguim, aquesta setmana ve carregada amb quatre contes a Ripollet, Ripoll, Begues i la Bisbal i dir que estem contents és poc.
Som-hi!!!!