Dimecres i dijous en BUM tornava a Terrassa, una ciutat on de fa molt temps hi tenim un tros de cor. Vam sortir de casa amb molta il·lusió i vam tornar amb un somriure dibuixat als llavis.
És d’agrair, molt d’agrair, que en els temps actuals es continuï apostant per la cultura. Amb totes les mesures de seguretat, evidentment, amb totes les precaucions però no per això amb menys entusiasme. Dimecres a la BD3 la Susi ens va rebre amb els braços oberts i dijous va ser en Germinal a la BD4 qui ens va fer sentir com a casa, dues persones i dos equips que ens fan sentir agraïts, estimats i valorats i és per això que volem començar donant-vos les gràcies de tot cor per demostrar que la cultura és segura i que la podem viure, de manera diferent, però no hi hem de renunciar perquè una societat sense cultura no ens la podem imaginar ni permetre. Així doncs moltíssimes gràcies, sou genials!!
Tant dimecres com dijous érem poca colla perquè aquests dies els contes els hem de fer així, la seguretat és el primer. Però les famílies que ens vàreu acompanyar i a qui també us volem donar les gràcies per donar-nos suport ho vàreu fer molt bé i ens vàreu demostrar que a ganes de passar-ho bé no us guanya ningú. Vàrem viure un munt d’aventures, vam tenir una mica de por però també vam riure i al final vàrem trobar l’estel dels desitjos i el tresor que fa feliç, oi que sí? I després va venir una sessió de bateria molt curteta però molt bonica amb tot desinfectat i un somriure dibuixat sota les mascaretes.
Aquest mes de setembre hem tingut força cancel·lacions i ens ha quedat una mica tristot però si no hi ha cap canvi en la situació sanitària del país tornarem a Terrassa i, només per això, ja estem ben contents.
Som-hi!!