Dissabte al matí vàrem fer via a la Biblioteca Torrelles de Llobregat disposats a viure un nou matí d’aventures. Poc ens pensàvem que seria un conte tan tendre i tan bonic com el què ens vàreu regalar i va posar de manifest que quan hi ha ganes de passar-ho bé la quantitat no importa.
Va ser un conte realment diferent però amb una intensitat brutal. Abans del conte en BUM pensava, vols dir que ens sortirem? I va acabar el conte exultant, eufòric i amb una alegria interior que costen d’explicar. Perquè nosaltres sempre hem pensat que la nostra feina (si se’n pot dir feina) té com a objectiu fer-vos i fer-nos una miqueta més feliços i nosaltres, aquest dissabte, vàrem sortir de la biblioteca amb un gran sentiment de felicitat. A tots i a totes els qui vàreu ser-hi, grans i petits, de tot cor us volem agrair l’estona que vàrem compartir i que guardarem per sempre més a la nostra memòria. I que marxeu demanant quan és la propera sessió de l’Hora del Conte ens fa tocar el cel amb els dits, no hi ha millor floreta!!
Quan les coses es preparen amb il·lusió i ganes que surtin bé no acostumen a fallar i la feina del Toni i de la Inès mereix el seu just reconeixement. Perquè acostar la cultura a les persones en els temps que corren no és una tasca fàcil però ells hi són amb constància i entusiasme. Moltíssimes gràcies per haver-nos tornat a convidar i per tractar-nos com si fóssim de la família, és un autèntic plaer trobar persones com vosaltres al camí!!
I res més, aquesta setmana ens l’agafarem amb una mica de calma i aprofitarem per enllestir cosetes que tenim pendents. Però dissabte hi tornarem, esteu atents i atentes!!