Sarrià de Ter ja és un d’aquells pobles que estimem, un lloc on tenim moltes ganes d’arribar perquè ja sabem què hi trobarem: nens i nenes amb ganes d’aventures, uns pares i mares educats i respectuosos amb ganes d’apuntar-se a la festa i un equip bibliotecari de primera. Així no és d’estranyar que el divendres al matí se’ns fes llaaaarg, molt llarg, a l’espera que arribés l’hora de començar a explicar les nostres aventures a la Biblioteca de Sarrià de Ter.

És gust explicar-vos contes com el de divendres. Tots i totes molt atentes, amb ganes de col·laborar, disposats i disposades a donar-ho tot i sense límit d’edat, grans i petits anàveu a una amb ganes de trobar el tresor del pirata. Vàrem riure molt però també vam passar una miiica de por; bé, vosaltres no, però en BUM deia que a moments tenia ganes de tancar els ulls i deixar-ho estar. Sort en vam tenir de vosaltres que anàveu empenyent endavant, amb força i amb convenciment fins que al final vàrem trobar el pirata i el seu mapa del tresor. Quins nervis llavors, el trobarem, no el trobarem? Però una tarda tan bonica no podia acabar malament i vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat darrera unes revistes, visca!! Després vàrem gaudir d’una sessió de bateria molt bonica on saber tocar o no no era important, el realment bonic era veure les vostres cares d’alegria asseguts i assegudes davant l’instrument, visca!!

Res d’això seria possible sense l’Anna i tot l’equip de la biblioteca. Moltíssimes gràcies per tornar-nos a convidar i tractar-nos tan i tan bé. És un luxe visitar-vos i un privilegi saber que anem compartint trossets de camí amb vosaltres, a Sarrià de Ter hi tenim un trosset de cor i ens fa molt feliços saber que gaudim de la vostra confiança. Sou genials!!

I res més, aquest octubre ens sembla que serà una mica convuls i durant les tres primeres setmanes no tenim cap actuació programada. Però no us penseu que estarem de braços plegats, tenim projectes a mig fer que ens morim de ganes d’ensenyar-vos l’any 2020 o sigui que aprofitarem per deixar-los el màxim d’avançats possible, com ens agrada treballar els nous espectacles!!