Dijous en BUM tenia moltes ganes de conte, moltíssimes. I va tornar a casa rabiosament content i satisfet de veure que els nens i les nenes de la Les Franqueses del Vallès sou d’una pasta especial.

No era la primera vegada que visitàvem la biblioteca i teníem un record meravellós de les primeres aventures del BUM que havíem explicat mesos enrere, què passaria aquesta vegada? Doncs va passar que el conte va ser meravellosament divertit, emocionant i amb moltíssima participació. És un autèntic plaer aixecar la vista i veure-us a tots i a totes, petites i grans, mirant-nos i passant una bona estona. Els vostres somriures, les vostres cares de patiment, la vostra alegria en obrir el Llibre Màgic, és un premi que no es pot pagar amb tot l’or del món. Ah, i en BUM vol afegir que, fins avui, l’Evan ha estat el nen que ens ha explicat què vol dir compartir de manera més original. Quina professionalitat, per un moment vam pensar que ens prendria el lloc!! Un cop acabat el conte vàrem organitzar la cua per a la tradicional sessió de bateria, una sessió on tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé.

Us ho diem moltes vegades, quan entrem a la biblioteca ja tenim molt clar com aniran les coses. Dijous tothom ens va rebre amb un somriure d’orella a orella, l’Angi ja ho tenia tot preparadíssim, la Cristina va venir a saludar-nos… Quan les ganes de fer les coses bé es poden tocar i l’amor per la feina es pot sentir sabem que la tarda serà meravellosa. I així va ser dijous, amb uns pares i mares respectuosos i implicats, es pot demanar més? Moltíssimes gràcies Angi, Cristina i tot l’equip de la biblioteca per haver-nos tornat a convidar a passar una estoneta amb vosaltres, és un plaer i un luxe caminar un trosset de camí plegats, sou genials!!!!

I divendres, últim conte de l’any a Riudellots de la Selva!!