A la vida tot comença i tot s’acaba. Fa tres anys vàrem iniciar un camí molt bonic amb l’espectacle “Els Homenets”, un camí que ens ha portat a viure grans moments i aprendre moltíssimes coses i que ara sentim que ha arribat al seu final.

És per això que acomiadem aquest espectacle amb tristor però també amb l’excitació d’emprendre nous viatges, de viure nous processos creatius i d’oferir-vos nous espectacles que us ajudin i ens ajudin a ser una miqueta més feliços.

Moltes gràcies a tots i totes les qui heu confiat en “Els Homenets”, els i les que ens heu obsequiat amb els vostres somriures, a tots i totes les qui heu estat còmplices de les nostres entremaliadures, mai podrem oblidar tot els què ens heu donat.

I com no, en el moment d’acomiadar l’espectacle no podem deixar d’agrair al mestre Oriol Cardona que ens ajudés a tirar endavant el projecte i a posar-ne les bases, és un luxe tenir amics com ell i mai li podrem agrair prou la seva aportació a la Companyia i a les nostres vides.

L’activitat de la Companyia Homenots no para, és més viva que mai i continua amb els contes i la preparació dels nous projectes, esteu atents i atentes perquè tenim moltíssimes ganes d’explicar-vos les coses que estem cuinant a foc lent però amb molt amor.

Una abraçada!!

Fotografies: Dolors Pena, Fotografia