Ahir en BUM tornava ben content a casa, ens ho vam passar d’allò més bé a la festa d’aniversari de la Berta!! És clar que entre tants nens i nenes trempats com pèsols era difícil que no fos així.
I això que en BUM estava una mica neguitós, s’havia passat tot el matí parlant per ell sol i dient “I si els nens i nenes enlloc d’escoltar el meu conte s’estimen més anar a la piscina?“. Però no va ser així, i fins i tot algun dels grans es va animar a participar a la nostra història fent que entre tots féssim un conte molt divertit.
La Berta va trobar el tresor amagat en un racó del jardí, vés a saber quant temps feia que era allà i ningú l’havia trobat mai! I després sessió de bateria on tots i totes vàreu estar genials i fins i tot es va animar algun de més grandot que no volia deixar passar l’ocasió. És clar que sí, la música no coneix d’edats, sempre és un bon moment!!
Moltes gràcies a l’Anna per haver confiat en la nostra aventura i pensar que el conte del BUM era un bon regal d’aniversari. Tot i que coneixes de primera mà les nostres anades i vingudes sempre és gust veure com la gent que ens estima confia en nosaltres. Ets un sol!!
I res més, a descansar perquè dimarts estarem a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró explicant el conte amb motiu de les Santes de Mataró i dimecres serem a Sant Feliu de Guíxols on tancarem la temporada de contes 2015/2016 i deixarem que en BUM descansi fins l’octubre.
Som-hi!!