Doncs sí, en BUM s’ho ha passat d’allò més bé amb les nenes i els nens que avui us heu atrevit a acostar-vos a la biblioteca. Éreu una bona colla amb moltes ganes de passar una bona estona i això és símptoma que el conte anirà bé!!
D’entrada ens ha agradat molt fer nous amics i avui hem conegut en Marc que, casualitats de la vida, és el germà d’una bona amiga nostra. L’hem pogut fer petar una estoneta i llavors ja sí que hem anat de dret a les aventures, unes aventures que han contat amb la vostra col·laboració des del primer segon. Pobre BUM, no sabia on mirar perquè quan demanàvem voluntaris tot eren braços aixecats. Ara, per riure l’ensurt que s’ha donat el mar quan li hem passat l’instrument!! No no, no patiu que els taurons els hem deixat a casa i l’instrument no mossega!!!
Amb l’ajuda del Pau, que ha trobat el tresor molt ben amagat darrera uns llibres, hem arribat al final de la nostra aventura però és clar, faltava una cosa: tocar la bateria!! I déu n’hi do com hi aneu, quin ritme i quina manera de picar!! Fort, fluix, amb seny, amb bogeria… Cadascú com li ha sortit, com ha de ser, la gran majoria us heu animat i alguns… pot ser que hagueu repetit? En BUM diu que no hi havia pas tants bessons a la biblioteca, oi?
Moltíssimes gràcies a la Carme per haver-nos convidat, per ser com és i per fer la feina tan ben feta que porta a terme. Vilatans i vilatanes d’Amer podem donar fe que teniu una biblioteca preciosa i que molts pobles petits somiarien, us animem a visitar-la i fer-vos-la vostra!! Carme, ets un autèntic sol, moltíssimes gràcies per tot!!!
I res més, a reposar perquè demà hi tornem a la Biblioteca Municipal de Les Franqueses del Vallès. En tenim moltíssimes ganes perquè els dies de conte sempre són bons dies.
Bona nit!!