Dissabte vam haver de matinar però en BUM no va fer gens el ronso, tot el contrari, tal com va sonar el despertador es va vestir ben ràpid i ja s’esperava al cotxe espavilant a tothom. El motiu? Que tornàvem a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó Amposta i aquest era un conte que teníem marcat en vermell al nostre calendari.

Ens encanten les terres de l’Ebre i les persones que hi trobem. I dissabte encara en vam marxar més enamorats perquè vam trobar uns nens i unes nenes, vam trobar unes famílies tan encantadores que ens hi hauríem quedat per sempre més. Fer contes en temps de Covid no és fàcil perquè no ens podem tocar, hem de mantenir distàncies, tot és més fred però amb vosaltres dissabte teníem la sensació que estàvem els uns al costat dels altres: quines ganes de passar-ho bé, de participar, de patir en alguns moments i riure en molts altres… Va ser realment bonic ser-hi i anar tots a una i això ens encanta, és la màgia dels contes: que no pensem si som petits o grans, només es tracta del gaudir el moment i senzillament ser. Després de totes les aventures vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades i quan el vam obrir vam poder donar fe que, efectivament, fa feliç a qui l’obre, oi que sí? Després del conte no vam poder fer la tradicional sessió de bateria però la propera vegada esperem que el Covid ja sigui història i la farem doble per compensar-ho!!

Com tots i totes sabreu la cultura no passa pel millor moment, sembla l’ase dels cops. Per això té molt valor que hi hagi persones que hi creguin i continuin programant, amb totes les mesures de seguretat però amb decisió. Dissabte vam tenir el gust de retrobar la Maria, una persona eficient, amable, agradable que ens fa sentir com a casa. Quan vam arribar tot estava preparat, organitzat, pensat i a punt per convertir el conte en una experiència bonica. És per això que et volem donar les gràcies a tu i a tot l’equip de la biblioteca per tornar-nos a convidar i fer-nos una miqueta més feliços, va ser una matí especial que guardarem sempre més al nostre cor, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

I seguim, la situació que vivim no és gens fàcil però contes com el de dissabte ens carreguen d’energia i ens motiven a seguir endavant, esteu al cas de l’agenda!!