Avui en BUM baixava a la Biblioteca d’Abrera Josep Roca i Bros amb tantes però que tantes ganes que ens ha donat la llauna tot el viatge. I ara, un cop acabat el conte, hem d’admetre que de raó no li’n faltava, els nens i les nenes d’Abrera sou fantàstics!!
I això que avui éreu més aviat pocs i poques però ho heu fet tan bé que de vegades, tancant els ulls, ens semblava que a la sala hi teníem deu mil nens i nenes disposats a viure un munt d’aventures. Ens heu ajudat en tot, heu sortit voluntaris sempre que us ho hem demanat i ho heu fet escandalosament bé. Ah, i hem tingut un efecte especial estratosfèric i una Bibliotecària de la Selva que semblava professional i tot, moltíssimes gràcies per ajudar-nos!! I amb tantes ganes, tanta empenta i tanta emoció era inevitable acabar trobant el Llibre Màgic de les Fades, la vista de superheroïna de la Júlia ha detectat que estava amagat a sota d’unes escales. I ha quedat demostrat, un cop més, que el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui el mira, i tant com sí!! I després hem fet la ja tradicional sessió de bateria on ens heu demostrat un nivell altíssim i unes ganes enormes i veure el vostre somriure mentre tocàveu és sens dubte un dels grans premis d’aquesta tarda. I per cert, era el número 7, quin fart de riure veient que era l’únic número que faltava i ningú el deia!!
Res d’això seria possible sense la constant i tossuda tasca de les biblioteques del nostre país lluitant per acostar la cultura a les famílies. Avui hem repetit a Abrera i la Míriam i l’equip de la Biblioteca ens heu tornat a demostrar que sou genials i que quan hi ha ganes que les coses surtin bé sempre són un èxit. De tot cor moltíssimes gràcies per comptar amb nosaltres i permetre’ns passar una altra tarda meravellosa al vostre costat. Sou un sol!!!
I res més, ens en tornem a casa molt però que molt contents i amb moltes ganes que sigui dijous perquè ens estrenarem a la Biblioteca Arbúcies i en BUM es mor de ganes de conèixer els nens i les nenes del poble i viure moltes aventures.
Fins dijous!!