Dissabte al matí en BUM va sortir de casa amb el dia emboirat i un fred que pelava i va arribar a Sant Pol de Mar on feia una calor que tombava d’esquena i la gent anava a la platja. No se’n sabia avenir, però com pot ser? Això sí que us ho hem de dir, la vista del mar que hi havia des de davant la biblioteca feia venir ganes d’anar a buscar el banyador!

Però bé, no vam baixar a Sant Pol de Mar per parlar del temps, hi vam anar a estrenar-nos a la Biblioteca Can Coromines, Sant Pol de Mar i us hem de dir que en BUM va tornar molt però que molt content. I és que vam fer nous amics i amigues, nens i nenes amb moltes ganes de participar i sobretot molt agraïts, les abraçades al final del conte i els “gràcies” que vam rebre són sens dubte la millor recompensa que ens podem endur. En un espai privilegiat ens vàreu demostrar que us encanta viure els contes, només havíem de demanar una voluntària o voluntari i teníem un bosc de mans alçat, no vàreu tenir por en cap moment i el premi va ser trencar l’encanteri i trobar el Llibre Màgic ben amagat al carro dels llibres! I un cop obert vam poder demostrar que efectivament fa feliç a qui l’obre, oi que sí? Després sessió de bateria amb un nivell altíssim i moltes ganes de passar-ho bé, en BUM us mirava a tots i a totes i li queia la baba. I ahir també volem destacar les ganes de divertir-se de totes les mares i… I… Només mares? Cada casa és un món però el fet que el percentatge de mares que en general acompanyen els filles i filles als contes sigui clarament superior al de pares ens hauria de fer reflexionar.

Com sempre res de tot això seria possible sense la incansable tasca de les biblioteques del nostre país. Ahir vàrem tenir l’immens plaer de conèixer la Marta i la Lali, moltíssimes gràcies per acollir-nos i per demostrar-nos que amb amor, ganes i esforç tot acostuma a sortir bé. Sou un sol, estem molt contents d’haver pogut compartir una estoneta amb vosaltres!!!

I res més, a descansar que dilluns en BUM torna a Girona, visca!!