El 18 de juny de 2015 en BUM es va estrenar mundialment a l’escola FEDAC Vic. Des de llavors hem visitat un munt de pobles i ciutats, hem conegut milers de nens i nenes, hem estrenat un altre conte… L’any 2020 el teníem marcat al calendari perquè havíem d’estrenar les noves aventures del BUM, el tercer capítol de la sèrie, i què millor que tornar allà on va començar tot?

Així doncs divendres vàrem arribar a l’escola amb l’estómac ben encongit, els nervis a flor de pell i un munt de dubtes al cap, els dubtes de les estrenes i les ganes de fer-ho bé. I vam tenir sort de trobar un públic entregat, amb ganes de divertir-se i disposats a tot. Ens ho vam passar genial, ens vàreu ajudar en tot i més, ens faltaven ulls per veure tots els dits alçats de nens i nenes que ens volíeu ajudar… En BUM no podia haver somiat una estrena de conte millor, una tarda que ens va omplir d’energia i optimisme i ens va servir per ajustar petites coses que ens ajudaran a passar-nos-ho encara més bé. Per cert, vam alliberar l’estel dels desitjos i en vam trobar la recompensa, ho dubtàveu? Després va venir la clàssica sessió de bateria on tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé, quin gust veure-us tocar!!

No ens podem estar de donar les gràcies a l’Ampa Fedac Vic i a la mateixa escola per les mil facilitats que hi trobem sempre. Aquest és el tercer espectacle que hi estrenem i saber que tenim un lloc on recolzar-nos, un punt de partida, un espai amic, ens fa la vida fàcil i agradable. Moltes gràcies per comptar amb nosaltres i gràcies per la tasca que feu dia a dia!!

I res més, ara tenim un munt de feina reescrivint alguna part, afinant d’altres, però us hem de dir que estem molt contents de com va anar l’estrena i ens morim de ganes de començar a explicar les noves aventures del BUM arreu del país, visca!!!!