Dilluns en BUM va tornar a casa mut. Estava realment emocionat, va ser un dia tan bonic que no se’ns acut la manera d’explicar-ho fent justícia a tot el què vàrem viure i sentir.

D’entrada us direm que els tres contes que vam explicar a l’Escola Sant Gervasi – pàgina oficial de #MolletdelVallès varen tenir una variació significativa: enlloc de piruletes el cofre del tresor hi tenia uns papers on hi havia representades les coses que ens fan feliços, quina sorpresa en obrir -lo i descobrir que el tresor del pirata no contenia ni les monedes d’or, ni les joies ni els diamants que esperàvem trobar-hi sinó uns papers de colors on hi havia escrites coses com ESTIMAR, JUGAR, COMPARTIR, RIURE o AJUDAR. I passada la primera sorpresa, el primer «però com pot ser?», ho vàrem entendre: el tresor del pirata fa feliç a qui el troba i per ser feliç no calen ni diners ni coses amb molt valor material, allò que ens fa realment feliços no es pot comprar. I amb aquesta gran lliçó vàrem tancar els contes, una lliçó emocionant i que ens caldria recordar cada dia a tot hora. Però us hem de dir que nosaltres en vàrem trobar un altre de tresor, que marxeu del conte saludant-nos, dient-nos coses com «ens ho hem passat molt bé», «ets el númber one», «moltes gràcies pel conte», «ets el millor»… Amb aquells ulls brillants, aquell somriure d’orella a orella… Això és el que ens fa feliços i dilluns el cor no ens cabia al pit de tanta emoció i tanta felicitat junta.

D’entrada us direm que vàrem fer tres sessions. Primer P4 i P5, després 1r i 2n. Totes dues sessions varen ser precioses, alegres, enèrgiques, van ser tan divertides que en BUM no se’n sabia avenir que acabessin tan ràpid, però com pot ser? En totes dues sessions vàrem trobar el tresor del pirata i varem fer un sessió de bateria ràpida (amb dos-cents nens i nenes a cada sessió no ens podíem encantar gaire) però molt bonica perquè tots esperàveu el vostre moment i esperàveu el paper que us tocaria. A la tarda vàrem fer la sessió amb els nens i nenes de P3 i va ser taaaan bonica, taaaan dolça, que resultava emocionant i tot. I no us penseu que uns nens i nenes tan petits es varen arrugar, eh? Cada cop que demanàvem ajuda tots i totes sense excepció aixecàveu el dit i a l’uníson dèieu un «Joooooooooooooo» que ens fonia d’enamorament, què maques i macos!! A més vàreu trobar solució a tots els problemes i si no arribàveu a picar el bombo amb el peu doncs amb les mans que per això i són, quina gran lliçó de sentit comú!! El conte va ser molt divertit i al final també vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat en un racó, quina sort vam tenir que la Mariona el va veure!! I després també vam fer sessió de bateria on totes i tots us vàreu animar, estàveu encantadores i encantadors picant a cor què vols fort, fluix, ràpid, lent, cadascú al seu aire. Gràcies als nens i les nenes de tercer que ens varen deixar la seva aula i els vàrem prendre uns minutets de classe, sou molt generoses!!

Si heu arribat fins aquí pensareu què xulo, oi? Quin dia tan bonic, oi? Sí, però encara no us hem explicat el millor: vàrem tenir la sort de conèixer unes persones extraordinàries. L’Anna, la Montse i tot l’equip de P3, P4, P5, 1r i 2n ens vàreu demostrar que sou senzillament genials. Quina passió, totes i tots amb un somriure a la boca, amb positivitat, amb bones paraules, amb gestos amables… Vam quedar impressionats de la vostra qualitat humana i professional i de les ganes que vàreu posar en que tot sortís bé. És per nosaltres un luxe actuar en escoles com la vostra i ens feu sentir afortunats de compartir un dia amb vosaltres. Dilluns ens vàreu regalar un dia inoblidable, a la vostra escola hi vam deixar un trosset de cor i vàrem escriure una pàgina molt especial de la nostra petita història. Des del fons del cor en BUM i tota la colla us volem dir MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!!

Ara a reposar, la veritat és que tanta intensitat també ens va deixar molt cansats, feliçment cansats us diríem, però cal tornar a mirar endavant perquè dijous marxem a Badalona i Santa Coloma de Gramenet a fer més contes i en tenim moltíssimes ganes!!