En BUM tornava ahir tan content de #Celrà que va fer tot el viatge de tornada recordant cada segon del conte i la foto de família del final. No us amagarem que Celrà ens agrada, que la gent de Celrà ens agrada i ahir ens vàreu tornar a demostrar que tenim molts motius per ser feliços al vostre poble.

El conte va ser molt bonic i tot i que vàreu començar una mica tímids i tímides vàrem acabar tots i totes buscant el Llibre Màgic de les Fades amb moltíssimes ganes. Quina emoció i que valents i valentes sou, eh? No us va fer por anar al castell, travessar la sala, pujar l’inacabable escala de cargol… Tot per obtenir un bon premi perquè a Celrà en sabeu molt de compartir i per tant no podíem fallar de cap de les maneres, vàreu trobar el Llibre Màgic i vam tornar a demostrar que, efectivament, fa feliç a qui l’obre!! I després sessió de bateria on, una vegada més, els vostres somriures asseguts davant l’instrument ens varen alegrar la tarda. Ep, i quin nivell!! Tots i totes vàreu tocar molt i molt bé i en BUM està molt content de veure que us agrada tant la bateria, visca!

Ahir a la Biblioteca Municipal de Celrà vàrem tenir el plaer de retrobar el Jordi, una persona afable amb qui ens sentim molt a gust. Un dels luxes de la nostra feina és trobar gent com ell al camí i poder compartir una estona plegats, estones que deixen petja i que et fan identificar amb els llocs que visites. De tot cor moltíssimes gràcies per tornar a comptar amb els nostres contes i per posar tant amor a la feina, la feina ben feta que fa que els nens i les nenes, i els ciutadans i ciutadanes de Celrà, tinguin a l’abast un gran tresor: la cultura.

I res més, no ens encantem gaire perquè demà tornem a la Biblioteca Antoni Tort de #CastellardelVallès amb moltes ganes de fer un bon conte.

Quins nervis!!

2018-05-17 Celra