Avui en BUM ha baixat a la Biblioteca Can Rajoler de Parets del Vallès amb moltes ganes de fer un bon conte perquè celebràvem ni més ni menys que el 21è aniversari de la biblioteca, una fita que no es veu cada dia!
Us hem de dir que avui no érem gaire colla però, voleu saber un secret? Quan fem un conte l’important no és quants ens veniu a veure, el que conta de debò són les ganes que teniu de divertir-vos. I us hem de dir que avui heu estat tots i totes espectaculars!! Hem tingut voluntaris per a tots els papers, ens heu ajudat constantment i hem tingut el XIM més petit de la història de la Companyia i alhora trempat com un pèsol, es pot demanar més? Coi, sí, podríem demanar trobar el tresor i l’hem trobat, i tant com sí!! Gràcies a l’Elvira i la Mariona que han vist que al fons d’una caixa hi havia un paquet sospitós. I amb l’alegria d’haver aconseguit trobar el cofre del tresor hem fet la sessió de bateria on heu estat genials, en BUM està molt content!!
Moltes gràcies a la Judit i a tot l’equip de la Biblioteca per haver-nos convidat i per permetre’ns ser una petitíssima part dels vostres 21 anys d’història. I de part de tota la colla animal i humana de la Companyia us volem desitjar un feliç aniversari i que en feu moooooooolts i molts més.
I res més, a descansar perquè demà tornem a la Biblioteca Juneda, una biblioteca d’on guardem un record meravellós i en BUM ja frisa per tornar-hi.
Fins demà!!!