Doncs sí, festival a Sant Gregori!!
En BUM ha tornat emocionat, quina alegria teniu a la vostra terra!! Però no només els nens i les nenes, que han buscat el tresor amb emoció i il·lusió, sinó també els pares que heu estat tan pendents del conte o més que els mateixos menuts i menudes. Bé, potser a algun li hem donat algun petit ensurt amb en Pam però vaja, em sembla que ens ha perdonat… En dies com avui és fàcil que les coses surtin bé perquè vosaltres ho poseu tot de la vostra part. En BUM ha tornat a casa content, satisfet, orgullós i pensant que no hi ha res millor al món que els nens i les nenes del nostre país. I amb nous amics! L’Aleix, l’Aran, en Pol, en Martí i moltes i molts altres… Al final vosaltres i la vostra cara de felicitat en acabar el conte és allò més valuós que ens emportem de cada poble.
A més avui hem descobert una cosa nova: que les bibliotecàries del nostre país també tenen, entre molts altres, el do de la ubiqüitat! I sinó que li demanin a la Marisa que ha aconseguit ser a tot arreu i fer-ho rutllar tot. No ens demaneu com, però ho ha fet, només us podem dir que la vèiem sortir per una porta i de cop i volta apareixia per una altra com per art de màgia i deixant totes les coses a punt. Ah, i volem també agrair a la Laura la seva col·laboració adequant la sala del conte, en un tres i no res ha posat bé totes les cadires, que n’hi havia moltes, i que s’han acabat omplint totes. Moltes gràcies a totes dues!
I finalment sessió de bateria. Un ocellet cosí del Xim ens ha dit que l’escola de Sant Gregori és molt musical. I a fe de déu que s’ha notat, el ritme és viu als vostres cossos i resulta curiós veure com nens i nenes ben menuts feu una cosa tan difícil com agafar bé les baquetes sense que ningú us ho hagi d’explicar. 
Avui hem tancat un mes de gener genial i en BUM està una mica trist. Però no cal patir, el 10 de febrer hi tornem a la Biblioteca Valentí Almirall d’El Papiol. Si ens voleu acompanyar estarem molt contents de compartir una estona amb vosaltres!!
Salut!!