I dissabte vam anar a la Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat amb sentiments contraposats: per un cantó alegria de poder fer un conte i conèixer nous nens i nenes i per l’altre tristesa de pensar que era l’últim del 2017. Però si una cosa té bona la nostra feina és que els nens i les nenes no et deixen estar trist, és veure’ls i l’humor ens canvia a l’acte i vàrem explicar el conte gaudint-lo com sempre i sense pensar en res més.

I és que venint del conte de Badia del Vallès, a Cornellà teniu el llistó amunt però això no va ser problema per a vosaltres perquè us vàreu lliurar en cos i ànima a la nostra causa. I vinga mans aixecades que volien sortir a ajudar-nos, i vinga a participar, i vinga deixar-vos la gola dient-nos que hi havia un lloro enfilat a la televisió, i vinga patir per veure si trobaríem el tresor… I sobretot, i això ens agrada molt, amb la complicitat dels pares i les mares presents a la sala que sempre feu que el conté sigui més divertit i més bonic, moltes gràcies per ajudar-nos!! I és clar que vàrem trobar el tresor i com no podia ser d’altra manera va quedar demostrat que, efectivament, fa feliç a qui el troba. I un cop ben feliços, sessió de bateria magistral amb moltes rialles i moltíssimes ganes de fer-ho bé, es pot demanar més?

Patrícia, moltíssimes gràcies per convidar-nos a la vostra biblioteca i permetre’ns passar una estona amb vosaltres. Ens va encantar veure com tu i tot l’equip de la Biblioteca Central us ho treballeu, quines ganes poseu perquè les coses surtin bé i amb quina passió regueu el vostre hortet!! Ha estat un plaer trobar-vos al camí, moltíssimes gràcies per tot!!!

I res més, com deia l’enyorat mestre Josep Maria Bachs “tanquem la paradeta” d’aquest 2017. Ja farem un balanç els propers dies però el que ara sí que us podem dir és que ens sentim afortunats d’explicar contes, d’omplir de música les places del nostre país i d’intentar fer-vos i fer-nos una miqueta més feliços. Però no estem tristos, l’11 de gener de 2018 agafarem de nou el fil a Banyoles i tornarem a la carretera amb moltíssimes ganes, ja tenim més de 30 dates tancades i sabem, és clar que sí, que en cauran moltes més.
Visca!!