Avui en BUM estava tan content tornant a casa que no hi havia qui l’aguantés. “Però ho has vist quants nens i nenes? I quants pares i mares? No m’ho podia creure!!”. I pobre BUM ja té raó, ja, avui a Canet de Mar éreu molta colla i amb moltes ganes de passar-ho bé i hem fet entre tots un conte molt bonic, emocionant i divertit.

D’entrada però, i després de la presentació de la Irene, hem cedit la paraula a la Nati i les seves companyes de l’Associació Cultural Plataforma Odèon, que han explicat als nens i nenes i a tots els presents per què s’organitza el Festival Re-Percussió i la seva lluita per salvar l’Odèon. I és que com hem dit quan elles han acabat s’ha de lluitar a la vida per allò que es creu i des d’aquí volem felicitar la Plataforma per la seva tasca. Sabem que fa molts anys que lluiteu però això només vol dir una cosa: ja sou més a prop de la meta.

I a partir d’aquí ja hem arrencat un conte on tots i totes heu volgut participar i ajudar. Hem patit però al final en Marc, especialment vestit per a l’ocasió, ha aconseguit trobar el tresor del pirata amagat darrera uns llibres. Quina sort!! I després sessió de bateria, avui molt llarga perquè éreu molta colla però ho heu fet tan i tan bé que ens ha passat volant. Es nota que Canet és terra de música, quins ritmes heu anat tocant!!

Un milió de gràcies a la Irene i el seu equip per haver-nos fet sentir tan bé, teniu una biblioteca meravellosa perquè vosaltres feu que ho sigui. Ha estat un plaer poder compartir una estona amb vosaltres i… gràcies per deixar-nos traginar trastos per la porta de darrera!! 

I res més, en BUM se’n va a dormir cansat però content. Quan vam arrencar aquesta aventura l’estiu passat pensàvem que el mes de juny ja tancaríem per vacances però resulta que tenim tanta sort, i tenim tants amics, que el mes de juliol ens arribarà carregat amb molts contes més: a la Bilbioteca Municipal de Bigues i Riells, a la BD6 de Terrassa, a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró i a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. Ah sí, i una festa particular a Llinars del Vallès, van convidar en BUM i diu que no es pot resistir a explicar el conte a tots els convidats.

Així doncs a descansar, que el juliol serà emocionant. Bé, a descansar en BUM, perquè la resta seguim treballant intensament en l’espectacle ELS HOMENETS que el 17 de juny arriba a Barcelona. 

Quins nervis!!