Avui en BUM estava cansat, quatre dies seguits de contes lluny de casa esgoten a qualsevol, però això no l’ha fet defallir i menys tenint en conta que es volia treure l’espineta de diumenge.
Hem de dir que els nens i les nenes de La Pobla de Segur sou tots molt ben educats. Quan us hem avisat que començava el conte heu vingut tots ordenadament i en silenci a ocupar els vostres llocs, en BUM no s’ho podia creure!!! El conte ha anat molt bé i hem pogut trobar el tresor gràcies a l’ajuda del Miquel i el Marçal, els M&M’s de la Pobla. Quina alegria quan heu vist totes les piruletes, visca!! I després sessió de bateria amb el nivell més alt de tots els pobles i ciutats que hem visitat fins ara. Quina contundència tocant, no sabem què els doneu de menjar a aquests nens i nenes però són forts com roures!!
Moltíssimes gràcies a la Susagna per haver confiat en nosaltres i per haver participat del conte com una més, ens fa molta il·lusió haver contribuït a la vostra Setmana Cultural i amb gent com vosaltres la Pobla de Segur sempre serà un raconet important a la nostra història. I avui també gràcies a les dues Sílvies del Centre Esbaiola’t, us desitgem tota la sort del món amb el vostre projecte, pel poc que hem pogut veure la qualitat humana i professional hi és o sigui que triomfareu segur! 
I res més, en BUM està fos, molt content per aquests quatre dies consecutius de contes arreu del país. Hem pogut conèixer un munt de nes i nenes que han participat de les nostres aventures, igual que els pares i mares, i a la majoria de llocs ens hem sentit molt ben tractats. Per tant en BUM fa un bon balanç global i se’n va directe a descansar perquè resulta que divendres hi tornem a la Biblioteca La Ginesta de Begues. 
Quines ganes!!!