Aquest matí ens ha costat llevar-nos ben d’hora, sobretot al BUM, que quan ha vist la boira que hi havia s’ha amagat sota la manta i ha demanat cinc minuts més. Però calia preparar-ho tot i anar a Castellar del Vallès en un viatge que se’ns ha fet una mica llarg perquè hem hagut d’anar convencent en BUM que cada dia no és festa i que no pot pretendre que sempre tots els contes siguin increïbles. El directe és el que té, no totes les actuacions (per sort!) són iguals i no sempre surts amb les mateixes sensacions si bé és cert que aquests dies estem vivint un autèntic somni. I res, que hem arribat a la biblioteca Antoni Tort, ens han rebut amb una calidesa excepcional, ho hem començat a preparar tot, han anat entrant nens i nenes i en BUM ens ha mirat amb cara de “un altre dia no t’enrotllis tant i millor escoltem música, d’acord? Avui també serà la bomba”.
I sí, quan en BUM té raó també li hem de donar: ens ho hem passat pipa! Heu començat una mica tímids però mica en mica us heu anat animant i tot eren mans enlaire i ganes de viure aventures i passar una bon estona. I és clar que sí que hem trobat el tresor, era impossible fracassar! I per no perdre el costum hem pogut demostrar empíricament que el tresor fa feliç a qui el troba. I després sessió de bateria amb un nivell molt alt però, sobretot, amb moltes cares d’il·lusió i felicitat per poder tocar un instrument tan xulo com la bateria.
Avui la Mònica, la Teia i l’Albert s’han proposat fer-nos feliços i ho han aconseguit. A Castellar del Vallès teniu molta sort de comptar amb aquest equip, quines ganes d’aconseguir que les coses surtin bé, de treballar, de lluitar, d’il·lusionar els altres. Hem quedat francament molt contents d’haver-vos pogut conèixer, de compartir el matí amb vosaltres i de poder dir a tothom que sou senzillament increïbles. Moltes gràcies!!!
I per acabar, menció especial per al Marc que després de venir-nos a veure a Sabadell avui ha repetit. I això ens fa molt, molt, molt però que molt feliços, la vostra il·lusió i la vostra alegria són el nostre combustible i pensar que d’entre les 10.000 coses que avui haguéssiu pogut fer ens heu triat a nosaltres ens omple d’orgull, ens fa estar molt agraïts i sobretot ens fa estar molt endollats per fer-ho cada dia una mica millor.
I res més, ara sí que anem a descansar molt contents d’haver viscut una setmana realment bonica i on hem fet tants amics i amigues.
Fins la setmana vinent!!