Ahir en BUM va tornar rabiosament content de Terrassa perquè vam fer un conte… Ui, quin conte!! Divertit amb ganes, on tots vàreu participar i vàreu ajudar-nos a trobar el tresor que ens va fer feliços, vam tocar una estona i ho vàreu fer tan bé… Per això en BUM no tenia paraules per explicar les sensacions que havia viscut i l’alegria que havia sentit explicant la seva història.
I amb el conte d’ahir vàrem tancar el cercle, un cercle que mai hauríem dit que seria tan intens ni tan bonic. Hem fet les sis biblioteques de Terrassa i en BUM no sabria amb quina quedar-se, en totes hem viscut moments inoblidables que ens han fet sentir la ciutat com una petita extensió de casa nostra. Però ep, també vam celebrar el primer aniversari del BiblioPunt amb un conte que mai de la vida podrem oblidar, com ens vàreu acollir i com ens vàreu tractar, com ens vàreu fer partícips de la festa i vam poder admirar en primera persona la tasca enorme de la Mercè i de l’equip de la BD3. 
Ahir la Montse i el seu equip ens varem tractar increïblement bé i van cuidar que en cap moment ens faltés res, moltíssimes gràcies!! I gràcies també a totes les persones que formeu els equips de la BD1, BD2, BD3, BD4, BD5, BD6 i del BiblioPunt per haver-nos demostrat durant aquests mesos que sou genials i uns professionals excel·lents. I no ens podem oblidar de la Marta: moltíssimes gràcies per haver confiat en aquesta petita aventura i haver-nos permès gaudir amb vosaltres i els vostres infants d’unes estones que no es poden pagar ni amb tots els tresors del món. Terrassa ja ocupa un altre bocinet del nostre cor, no veiem el moment d’estrenar el nou conte per poder-hi tornar!!!
I res més, tenim la gran sort de tenir una Companyia que té com a objectiu fer feliços els més petits de la casa i, si podem, també els grans i granadets. I quan veiem els vostres somriures al final de cada conte, quan us veiem tocar la bateria, quan us veiem llepar les vostres piruletes, no ens atreviríem a dir si us fem feliços o no però estem segurs que estem posant un granet de sorra, segurament molt petit, ínfim potser, però un granet de sorra per fer del nostre món un lloc on realment valgui la pena viure… ni que sigui per una estoneta.
I res més, la propera parada del 2016 i l’última ja, serà el 16 de desembre a la Biblioteca de Bellver de Cerdanya. Després descansarem una mica i prepararem un 2017 que ja tenim farcit de contes i actuacions d’Els Homenets. 
Ens hi voldreu acompanyar? Nosaltres en tenim moltes ganes, i tant com sí!!!