Divendres en BUM va tornar una mica remullat de #Girona però molt content, quin gust dóna explicar contes a nens i nenes tan bonics com els que vam conèixer a l’escola El Bosc de la Pabordia.

D’entrada dir-vos que vam participar d’una iniciativa molt xula, la fira de l’AMPA. Resulta emocionant veure com hi ha famílies que s’impliquen a fons amb la comunitat educativa, com es trenquen les banyes perquè el centre funcioni. Estem molt contents de saber que malgrat la pluja la festa va funcionar, això ens fa molt feliços, i en BUM vol dir a l’Anton i a totes i cadascuna de les persones que formen l’AMPA que moltíssimes gràcies per haver-nos convidat, moltíssimes gràcies per rebre’ns amb un somriure i moltíssimes gràcies per fer els possibles i els impossibles perquè tot funcionés bé, ens sentim molt afortunats d’haver pogut compartir una estona amb vosaltres i haver pogut conèixer de primera mà la vostra feina. Sou genials!!

Referent al conte la veritat és que va ser molt mutitudinari i divertit. Els nens i les nenes tenien tantes ganes de conèixer de prop en BUM i tota la colla que vam començar molt ben posats i vam acabar tots apilats davant la bateria. Però no us penseu que ens queixem, tot el contrari, veure com les paraules són capaces de captivar petits i grans ens encanta i notar les vostres ganes de tirar endavant la història i implicar-vos ens enamora. Sota un cel amenaçant tempesta vam poder viure les aventures del BUM amb valentia, amb nervis, amb por i amb molts riures. I al final, i tant com sí, vàrem trobar el tresor del pirata, quina alegria!! El vam obrir i, sabeu què va passar? Que després de veure les vostres cares de felicitat es va posar a ploure, semblava que el cel estés pendent del nostre conte!! I ara què farem? Ens quedem sense sessió de bateria? No, ni us ho penseu, l’Anton i la colla de l’AMPA tenien la solució, entre tots i totes vàrem recollir-ho tot, ens vam posar a cobert, vàrem organitzar la cua i vinga, som-hi!! Gràcies a tots i totes els qui vau pasar per allà a demanar en què podíeu ajudar, és un gust trobar persones com vosaltres disposades a donar un cop de mà. Ah, i la sessió de bateria va ser espectacular, amb un nivell altíssim, amb molts nens i nenes amb un somriure dibuixat a la cara i algunes mares que també es van atrevir, visca!!

Ara toca descansar perquè la setmana que ve tenim dues cites. La primera dimarts a Sabadell, una ciutat on cada cop ens hi trobem més a gust. I la segona serà divendres a Badia del Vallès, una biblioteca que ja hem visitat dues vegades i on ens sentim com a casa, quines ganes!!