Com diu sempre en BUM la vida és feta de petites històries que sumades són la nostra vida i part de la dels altres; la gràcia és que moltes vegades en els grans moments hi ha sempre com a mínim dues parts implicades de manera que aquests es van entrellaçant fent que cada petita història formi part de moltes grans alhora. Mmmmm… Sí BUM, em sembla que ho hem entès.
Tot això ve perquè en BUM avui tornava a casa rabiosament content. En primer lloc perquè avui hem estat part d’una petita història: el primer aniversari de la Biblioteca de Gironella. Poder ser partícips d’aquesta celebració, poder compartir-la amb en Francesc, en Joan i tots els nens i nenes, pares i mares que heu vingut a passar el vostre temps amb nosaltres ha estat inoblidable. Potser pensareu que és una efemèride poc important, nosaltres pensem el contrari i més veient l’esforç, les ganes i l’empenta que hi posen els bibliotecaris del poble per tirar endavant el projecte. Gent de Gironella, teniu una biblioteca i un equip enormes!! Si hem pogut posar un microscòpic granet de sorra per ajudar a difondre la vostra tasca n’estarem molt orgullosos. Francesc i Joan, ànims i endavant, sou [nens i nens tapeu-vos les orelles]… collonuts!!!! [Ja us les podeu destapar].
I en segon lloc perquè avui heu estat me-ra-ve-llo-sos, els menuts i els grans. Estàveu tímids, això sí, però ens n’hem anat sortint i on no heu arribat vosaltres ho han fet els vostres pares. Hem rigut, també hem passat nervis, ens ha costat trobar el tresor, però finalment entre l’Oleguer i la Iona ho hem aconseguit!!!! 
I quina sessió de bateria, quina seguretat tocant i una gran sorpresa: un noi autodidacta que ho feia molt més que bé!! Endavant i gaudiu, la millor manera d’aprendre és passar-ho bé i la música, si va lligada a la diversió, sempre formarà part de la vostra vida.
Ara venen uns dies de descans per més que en BUM protesti, es queixi i digui que no pot ser que estem 19 dies a casa sense fer res. Seràs tu qui no farà res borinot, la resta anem ben atabalats i les coses van així, però no pateixis que el mes d’abril no t’avorriràs pas. Tindrem set contes a la Biblioteca del Districte 4 de Terrassa, al BiblioPunt de Terrassa, a Benissanet, a Albesa, a la Granadella, a La Pobla de Segur i a Begues. 
Quines ganes, aquest mes d’abril serà la bomba!!!!!
Que passeu tots una bona Pasqua, vacances de Setmana Santa, Easter o com vulgueu dir-li. Feu bondat!!