Aquesta tarda en BUM estava ben neguitós. Ens enrecordarem del conte? Ja fa molts dies que vam anar a Sant Gregori!! Sí home sí, tranquil BUM, segur que els nens i nenes d’El Papiol s’ho passaran molt bé.
La veritat és que avui no hi ha hagut massa assistència però, ep!, això no vol dir que les nenes i nens d’El Papiol no tinguin marxa. Hi havia moments que semblava que érem cinquanta!! La majoria heu acabat sortint a col·laborar i en Guillem ha trobat el tresor amagat sota una caixa de fusta. En BUM no s’ho creia, tant de temps allà amagat i ningú se n’havia adonat!
I la sort de ser pocs és que tots i totes heu tocat la bateria tant com heu volgut i una mica més. Déu n’hi do amb el ritme que porteu i fins i tot hem tingut un especialista en batucada picant a cor què vols! Heu estat totes i tots molt bé, es preveu un futur baterístic brillant al vostre poble! De fet en Pol i la Queralt ens han explicat que els reis els havien portat una bateria o sigui que ja ho veieu, avui teníem nivell!!
Gràcies a la Sílvia i a tot el personal de la biblioteca per haver-ho organitzat tot i per haver confiat en nosaltres. 
I ara a descansar perquè dissabte en BUM anirà al Pont de Vilomara, a les 11:00h estarem explicant el conte a la biblioteca. A veure si trobarem el tresor o no… Ens voldreu acompanyar?
Salut!!