Dissabte en BUM va baixar a la Biblioteca de Castellbisbal. Josep Mateu i Miró una mica nerviós. Com seran les nenes i els nens del poble? Ens ajudaran? Vindran a veure’ns? A les 12h en punt els dubtes estaven esvaïts, vàreu ser molts i moltes les valentes que us vàreu decidir a fer-nos companyia i vàreu construir un conte molt bonic.

Però anem a pams. Si el conte va ser bonic va ser perquè vàrem tenir la sort de trobar uns nens i unes nenes molt valentes i valents i que no tenien por de res. I quan fem un conte no hi ha res millor que trobar persones amb ganes de passar una bona estona, a #Castellbisbal vàreu donar-nos tots els ingredients per fer del matí de dissabte un moment especial que va passar volant. Tots i totes els qui vàreu sortir a ajudar-nos ho vàreu fer perfecte i els qui no també estàveu atentes i atents i a punt per intervenir sempre que fos necessari. Ah, i en BUM diu que també hem de fer esment a unes mares i pares amb moltes ganes de conte i de passar una bona estona, és molt bonic trobar nens i nenes grans amb les mateixes ganes de gaudir que els petits i les petites, molt bé!! I és clar, era impossible fracassar i quan tot semblava perdut vàrem aconseguir trobar el tresor del pirata amagat darrera d’uns llibres i, quan el vam obrir, quina cara de felicitat!! Va valer la pena l’esforç i les aventures per a veure la vostra cara d’alegria al final del conte. I no vam acabar aquí, no no, perquè encara faltava una sessió de bateria que en BUM diu que va ser espectacular. Què bé vàreu tocar i amb quines ganes, no hi ha premi millor que veure-us tan contents i contentes davant la bateria!!

Dissabte al matí vàrem tenir la immensa sort de conèixer l’Estel. Us ho hem dit moltes vegades, al moment d’entrar en una biblioteca ja tenim una idea de com anirà el conte i quan et reben amb un somriure, ho trobes tot a punt i notes com et valoren la feina sabem que no pot anar malament. Que la sala infantil sigui plena de nens i nenes amb ganes de conte i amb ganes de llegir no és mèrit nostre, és l’èxit de la feina ben feta i de les ganes de fer-la bé i és per això que volem donar les gràcies a l’Estel i a tot l’equip de la Biblioteca per convidar-nos a compartir un matí meravellós amb vosaltres. En BUM diu que sou un SOL i no li falta raó, moltíssimes gràcies per tot!!

I res més, a descansar perquè la setmana vinent se’ns gira moltíssima feina amb contes i el retorn d’”Els Homenets”. En tenim moltes ganes!!

2018-06-09 Castellbisbal