Una setmana més voltant el país de punta a punta, la carretera forma part de la nostra feina i ens agrada, res més plaent que un viatge de tornada escoltant bona música i amb un somriure a la cara, es pot demanar més?

Dimecres tornàvem a la #BibliotecaVenturaGassol de @bibliotequesdecalafell, en una cita especial perquè servia de cloenda als Clubs de Lectura d’aquest curs. I si els tancaments de curs sempre són especials enguany encara ho són més perquè no han estat poques les dificultats que tots i totes hem patit per arribar on som; i poder dir que ho hem aconseguit és de valor incalculable, sobretot si pensem com estàvem tot just 6 mesos enrere. I si la jornada ja de per sí era prou emotiva vam tenir el privilegi de trobar uns nens i unes nenes i unes famílies encantadores, amb moltes ganes de conte i passar-ho bé. Ens va encantar com vàreu participar, com vàreu intervenir, com ens vàreu ajudar i quina passió vau posar en tot moment fins que al final, i de manera ben merescuda, vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades i, quan el vam trobar, quines cares de sorpresa!! És ben cert que el Llibre Màgic fa feliç a qui el mira i us direm mes, també fa molt feliç a qui mira el qui el mira, cada conte és una petita dosi de felicitat que ens emportem! Agrair de tot cor a la Lola i a tot l’equip de la Biblioteca l’esforç per fer-ho possible, les ganes de fer-ho bé i la il·lusió que transmeteu. Ens vàreu fer sentir valorats, estimats, respectats i ens vàreu regalar una tarda preciosa i plena d’atencions o sigui que de tot cor us volem dir que moltíssimes gràcies, sou genials!!!! I gràcies també a les persones que en acabar el conte us vàreu acostar per dir-nos paraules boniques, saber que els pares i mares, que els iaios i les iaies també us ho passeu bé ens fa molt i molt feliços perquè els contes, al capdavall, no haurien de tenir edat.

Dijous era moment de tornar a la @Bibliotecarenysdemar, una visita que ens venia molt de gust fer perquè guardàvem un record molt bonic del conte que hi havíem fet abans de la pandèmia. I a Arenys ens va passar una cosa que ens passa sovint però que sempre és bonica: estar explicant el conte i pensar en la sort que tenim de poder fer la nostra feina. Totes i cadascuna de les persones que ens vàreu venir a veure vàreu resultar encantadores, divertides i respectuoses. Vàrem viure un munt d’aventures, vàrem riure, també vàrem patir una mica però al final vam aconseguir trobar el Llibre Màgic que ens va regalar a tots i a totes una miqueta de felicitat. Veure-us les cares i saber que durant una estona el món s’havia aturat i havíem compartit una estona de fantasia ens va fer sentir les persones més afortunades del món. Gràcies a l’Anna i a tot l’equip de la biblioteca per tenir-ho tot preparat, posar-hi tantes ganes i per regalar-nos una altra tarda que recordarem sempre més. Perquè quan les coses es fan amb passió sempre surten bé i tenen un valor afegit que no es veu però que tampoc es paga amb tots els diners del món, de tot cor moltíssimes gràcies!!

I divendres, finalment, a la tercera va anar la vençuda i vam poder visitar l’escola Carme Guasch i Darné de Figueres. Les dues primeres visites van haver d’aplaçar-se per la pluja i a la tercera ens en vam sortir tot i que per fer-ho emocionant la tramuntana va fer acte de presència per no perdre’s tampoc cap detall del conte. En BUM estava impressionat, sabeu què és trobar 250 nens i nenes davant teu esperant gaudir d’una estona d’aventures i màgia? Us podem ben assegurar que vam donar-ho tot i veure les vostres cares al final del conte va ser una recompensa magnífica, saber que per un moment hem compartit un camí de fantasia i aventures és el nostre millor tresor. Gràcies a la Sara, l’Elena i tot l’equip de mestres d’infantil i primària per comptar amb nosaltres, moltíssimes gràcies!!

I res més, aquesta setmana seguim amb dos contes especials a Santa Coloma de Gramenet i Lloret de Mar, en tenim moltes ganes!!