Ahir en BUM baixava tan requetecontent de Navarcles que no us podeu imaginar com estava de pesat. Però les coses com siguin, tenia tota la raó del món i des d’aquí volem començar amb un aplaudiment molt fort, que dic molt fort… Una ovació per a tots els nens i nenes de Navarcles que ahir es varen acostar a la Biblioteca Sant Valentí a compartir el conte amb nosaltres. Però com sou de valents i de valentes, n’hi havia de grans però també de menuts i sense cap por tots i totes volíeu sortir a ajudar-nos. En BUM amb prou feines arribava al bombo però el feia tronar com si n’hi haguessin quatre picant alhora i en XIM ben petit però amb una energia espectacular anar cridant “Ets en Mickey!!”. Contes com el d’ahir demostren que quan tenim ganes de passar-ho bé no ens para absolutament ningú.
I la segona ovació del dia directe a la Montse i tot l’equip de la biblioteca, que fan una gran feina i van fer una promoció del conte espectacular, ja havíem vist com s’ho treballaven a fons a les xarxes i fins a l’últim segon van ser al peu del canó. Moltíssimes, moltíssimes gràcies, sou genials!!!
I referent al conte què us hem de dir, vam anar de menys a més i vam acabar tots pendents d’obrir el mapa del tresor. Sort en vàrem tenir del Mario que va veure que darrera uns llibres hi havia alguna cosa que no quadrava. I després sessió de bateria amb molt de ritme, amb molt ordre i amb alguns que vàreu repetir fins a quatre vegades!! En BUM estava molt però que molt content, quina alegria veure els més menuts de la casa feliços davant de la bateria.
I quan encara no ens hem recuperat de l’alegria d’ahir ens n’arriba una altra perquè d’aquí ben poquet serem a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA amb moltes ganes de conèixer més nens i nenes i viure moltes aventures.
Fins ara!!