Nenes i nens de Mollerussa, mares i pares, iaios, iaies, tiets i tietes: sou la pera!!
Què bé ens ho hem passat aquesta tarda a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila buscant el tresor i tocant la bateria, no massa estona perquè éreu tants que hem hagut d’anar de cara a barraca. Però quin goig veure la sala plena, les vostres cares d’il·lusió, les vostres ganes de col·laborar… Avui buscant el tresor hem estat més que mai i estàvem tan contents que una mica més i ens el carreguem abans d’obrir-lo!! Genial, genial i genial, moltes gràcies a tots!! En BUM estava tan content i enjogassat que no se n’ha pogut estar i ha tret el cap per ser (només una estona) el monstre elefant de Mollerussa. 
Ah, i per cert, donem fe que a data d’avui les cues més rectes de Catalunya es fan a Mollerussa. No pas soles, tenim la sort de tenir a les biblioteques del nostre país uns professionals enormes, atents, professionals i bona gent. Tan bons que a Mollerussa són capaços d’organitzar allò que semblava impossible d’endreçar. Moltes gràcies també per haver-nos ajudat i haver-nos tractat tan bé!!
Però en BUM vol més i seguim: divendres vinent dia 27 de novembre visitarà la Biblioteca Sant Quirze Del Valles en l’última sortida del 2015, si no hi ha cap novetat. El mes de desembre altres compromisos professionals absorbiran el nostre temps però al gener hi tornarem.
Som-hi!!

smile emoticoAh, i per cert, donem fe que a data d’avui les cues més rectes de Catalunya es fan a Mollerussa. No pas soles, tenim la sort de tenir a les biblioteques del nostre país uns professionals enormes, atents, professionals i bona gent. Tan bons que a Mollerussa són capaços d’organitzar allò que semblava impossible d’endreçar. Moltes gràcies també per haver-nos ajudat i haver-nos tractat tan bé!!Però en BUM vol més i seguim: divendres vinent dia 27 de novembre visitarà la Biblioteca Sant Quirze Del Valles en l’última sortida del 2015, si no hi ha cap novetat. El mes de desembre altres compromisos professionals absorbiran el nostre temps però al gener hi tornaremSom-hi!!