En BUM sempre diu que quan les coses comencen bé acostumen a acabar encara millor. Doncs si això és cert us hem de dir que aquesta temporada serà espectacular perquè el conte d’avui a la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny ha estat vibrant, divertit, mogut i apassionat. Vaja, que ens ho hem passat molt però que molt bé. 
I ha estat genial perquè els nens i nenes de Balsareny heu estat increïbles, quines ganes de col·laborar des del primer moment i quines ganes de passar-ho bé. A més a més en BUM tenia tantes ganes de fer el conte que quan hem acabat amb prou feines ens semblava que havien passat cinc minuts!! Hem trobat el tresor, i tant com sí, amagat en una prestatgeria. I és clar, després sessió de percussió on heu estat brillants, quin ritme!!!
Per acabar-ho d’arrodonir hem pogut recollir tot amb calma i fent-la petar amb nous amics que hem trobat al camí, sens dubte una de les coses més boniques de la nostra (si se’n pot dir així) feina. 
Moltíssimes gràcies a l’Anna i la Maria Josep per confiar en nosaltres i per la feina que feu a diari, avui hem pogut comprovar que no sempre és fàcil però us hem vist al peu del canó i a punt per resoldre totes les dificultats. Balsareny té sort de tenir una biblioteca bonica com la vostra i, sobretot, amb gent com vosaltres. Moltes gràcies!!!
I llestos, tornem a la càrrega amb un octubre i novembre trepidants amb una dotzena de contes que tenim moltes i moltes ganes de fer. Avui hem tornat a casa plens d’energia, bon rotllo i moltíssimes ganes de tirar endavant.
Sou genials Balsareny, a reveure!!!!
Propera parada dilluns vinent dia 3 d’octubre a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer. Uffff… quines ganes de tornar-hi!!!!!!!