Però però… Això què és? On és la foto del BUM que havíem preparat? Sí sí, ja sabem que ahir era l’estrena del Pere, el nostre drac percussionista, però això no és excusa!!
Bé, ja ho resoldrem, però una cosa sí que és certa: quina estrena tan lluïda va tenir ahir en Pere! En l’últim moment i abraçat a la capsa modernista que tant ens havia costat de trobar, eh? Tot i que els nens i les nenes de la X Fira Modernista de Canet de Mar varen ser molt i molt espabilats i varen resoldre amb èxit totes les proves que van haver de superar per trobar les pedres màgiques. Per no parlar de la Camila que va trobar la clau adequada per obrir el candau, quina vista va tenir! I atenció perquè vàrem establir un nou rècord: vam haver de regalar dues, sí dues, capses de piruletes!!! Quin nivellàs teniu a Canet de Mar, es nota que teniu un bon professor a l’escola de música i que el mes de juny hi feu el Repercussió.
Vaja, resumint, que estem molt però que molt contents perquè ahir vam preparar un conte fet a mida per a la Fira i veient les cares d’alegria que teníeu al final del conte i com ens anàveu empaitant pensem sincerament que ens vam sortir. I això ens omple d’una alegria immensa i ens recorda que els nens i les nenes sempre ens torneu multiplicat per mil tot l’esforç i les ganes de fer-ho bé que els adults posem a l’hora de fer les coses.
Moltíssimes gràcies al pare que es va oferir a fer de Vicente per acceptar el repte amb simpatia i naturalitat, quin crack! També moltes gràcies al Joan Carles per sonoritzar-ho tot ràpid i fàcil, quin luxe!! I finalment i especialment moltíssimes gràcies a la Biblioteca Municipal Canet de Mar per creure en nosaltres i oferir-nos una oportunitat preciosa que ens ha fet sortir de la zona de confort, ens ha posat les piles i ens ha enriquit enormement. Sou genials!!!
I res més, a descansar fort perquè la setmana que entrem visitarem l’Estartit, Sabadell i Vilanova del Vallès llestos i a punt per buscar el tresor del pirata. I en tenim moooltes ganes!!
Ens veiem!!