Dissabte en BUM anava a Figueres amb moltíssimes ganes de fer un bon conte i de conèixer nous nens i nenes amb moltes ganes d’aventures. I us hem de dir que va tornar absolutament impressionat de les ganes que teniu de passar-ho bé a la capital de l’Alt Empordà, quina canya!! 
Val a dir que per un caprici del calendari vàreu ser poca colla però si haguéssim tancat els ulls ens hauria semblat que la sala era plena de gom a gom. Poques vegades s’ha vist uns nens i unes nenes amb tantes, tantes però que tantes ganes de passar una bona estona. I és per això que en BUM estava molt, molt i molt content i de tornada recordava que l’important no és quants som sinó les ganes que tenim de passar-nos-ho bé. Vàrem trobar el tresor amagat darrera unes cortines amb molts ulls buscant a cada racó i raconet cercant una pista i ai quan el vam obrir… Quines cares d’alegria!! En BUM ho va pensar, és cert que qui troba el tresor és feliç ni que sigui per un breu instant però només aquest breu instant val cada segon que us dediquem, cada quilòmetre que fem i cada lletra de cada conte que us expliquem.
I després sessió de bateria senzillament espectacular. Quines ganes teníeu i quines cares de felicitat asseguts i assegudes davant l’instrument. A nosaltres ens encanta la bateria i la percussió i veure com per primera vegada podeu seure davant d’una bateria de debò, sentir com gaudiu de l’instrument i pensar que potser serà la llavor perquè algun dia l’estimeu tant com nosaltres ens motiva i ens fa molt feliços.
Milions de gràcies a l’Albert per convidar-nos, ens va fer molta il·lusió que ens vinguessis a veure tot i que feies festa, diu de molt de tu i de les ganes de tirar endavant els projectes i gaudir-ne. També moltíssimes gràcies a la Nati i la resta de l’equip de la biblioteca per haver-nos rebut amb els braços oberts i haver-nos tractat de meravella. Sou un sol tots i totes i estem molt contents de trobar gent com vosaltres al camí. Entre tots heu aconseguit que Figueres tingui el seu raconet en la nostra petita història particular, sou genials!!!
I res més, avui ja és dilluns i no ens podem encantar perquè demà i dimecres tornem amb més contes a la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera i a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines.
En tenim moltíssimes ganes, visca!!!!