Ahir pobre BUM el punxaven i no sortia sang, però quina gentada a la Biblioteca Bac de Roda de Roda de Ter!! Però, d’on vàreu sortir? I no només éreu moltes i molts, no no, a més amb unes ganes enormes de participar!! Us hem de dir que en BUM estava al principi una mica aclaparat però mica en mica ens vàrem anar endinsant en les nostres aventures i vàrem riure, vàrem patir, vàrem ser valents i sí, vàrem trobar el tresor. Aquesta vegada va ser l’Eloi el nostre heroi que va veure que darrere uns llibres mal posats s’hi amagava un petit cofre. 
Ahir va ser un dels dies on va quedar més clarament demostrat que el tresor del pirata fa feliç a qui el troba. Quina alegria quan vàreu veure què s’amagava allà dintre, quins salts, quines cares de felicitat i de debò que veure-us allà tan i tan contents justifica cada quilòmetre que fem per visitar-vos, cada segon que dediquem a pensar com podem fer-ho una mica més bé. Visca, visca i visca, a Roda de Ter ens heu regalat una postal que passarà a la nostra petita col·lecció de moments feliços.
I després sessió de bateria, una sessió que va anar molt bé i va demostrar que teniu moooolt nivell. Uns picaven fort, altres fluix, però amb tants nens i nenes la majoria us vàreu animar a provar i això fa que en BUM estigui molt però que molt content.
Una vegada més ens toca agrair el bon tracte que ens dona l’exèrcit de la cultura del nostre país. Ahir va ser la Núria qui ens va rebre amb els braços oberts, ens va donar mil i una facilitats i en tot moment va estar pendent de nosaltres. Moltes gràcies a tu i a tot l’equip de la biblioteca per valorar la nostra feina i sobretot moltes gràcies per la tasca que feu fent del nostre país en general, i de Roda de Ter en particular, un lloc on la cultura sigui quelcom important i valorat. 
I res més, aquesta setmana en BUM està una mica tristot perquè ja no tenim més contes però quan li hem dit que la setmana que ve visitarem Taradell, Riudellots de la Selva i Figueres ha dit: “Uiuiui, doncs me’n vaig a descansar que vull estar en plena forma, quines ganes!!”.
A reveure!!