Dissabte al matí en BUM tornava a Sabadell, concretament a la Biblioteca Vapor Badia Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) on ja hi havíem estat el 2018 i d’on guardem un meravellós record.

D’entrada explicar-vos una cosa: no us podeu imaginar la il·lusió que li fa al BUM que les famílies repetiu en els nostres contes. I dissabte no una sinó dues famílies que ens havíeu visitat dijous als Safareigs us vàreu animar a tornar-hi i això ens fa molt, molt, molt però que molt feliços. I amb tan bona predisposició, amb uns nens i unes nenes tan entregats, amb uns pares i unes mares tan involucrades, el matí va ser d’aquells que recordarem durant temps. Quin conte tan viu, amb uns voluntaris que no és que fessin bé el seu paper sinó que hi van afegir coses de collita pròpia i això ens dóna tant joc, converteix el conte en quelcom tan imprevisible, que la diversió es multiplica. Vam viure moltes aventures, vàreu tocar molt bé la bateria, tots i totes vàrem superar la por de la cova i al final, en un racó de la sala, la Iris va veure un cosa semblant a un cofre. Voleu dir? Sí, sí, era el tresor, visca!!! I quan el vàrem obrir les vostres cares no es podien pagar amb tots els tresors del món, quines cares d’alegria!! Després va venir una sessió de bateria on tots i totes vàreu estar genials, on vam tocar tan fort com vam voler i tanta estona com ens va venir de gust, visca!!!

Una de les meravelles de la nostra feina és conèixer persones increïbles que amb la seva empenta, il·lusió i professionalitat converteixen les biblioteques del nostre país en epicentres de cultura, en llocs amb vida on podem ser més cultes i, per tant, més lliures. Dissabte vàrem tenir el plaer de retrobar la Sílvia i tot l’equip de la biblioteca, persones inspiradores que ens obliguen a recordar la immensa sort que tenim de voltar el país explicant les nostres aventures. De tot cor us volem donar les gràcies per haver-nos tornat a acollir, és un plaer visitar-vos i parlar amb vosaltres ens carrega d’energia i de ganes de fer-ho encara millor. Gràcies a vosaltres a la Biblioteca Vapor Badia hi tenim guardat un trosset de cor, moltíssimes gràcies, sou genials!!!

I a descansar perquè aquesta setmana visitarem Sant Quirze del Vallès i Girona, quines ganes!!!!