Avui en BUM ha visitat la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer i hem fet un conte bèstia de debò!! 
D’entrada tots heu estat molt disposats a ajudar-nos i això fa que en BUM estigui molt i molt content. Al final, teníem tantes ganes d’avançar la història que no podíem ni seure, quins nervis!! Després de tantes peripècies heu aconseguit trobar el tresor gràcies a l’ajuda de la Martina i l’Aleix, qui ha demostrat ser un gran lector en fer-nos veure que el tresor era a Balaguer. Després de seguir les instruccions del mapa hem trobat el cofre amagat rere unes revistes de cine… Ja es veu que a Balaguer no sou gaire cinèfils, eh? Ara, per riure les vostres cares quan heu vist el contingut del tresor… i la del BUM quan s’ha vist a sobre tots els nens i nenes bojos per agafar el premi!! Al final hem pogut controlar la situació però per uns moments només vèiem mans, mans i més mans!!

I la sessió de bateria ha estat fenomenal. A Balaguer teniu molt de talent amagat i l’haureu d’explotar, quin ritme porteu a la sang, sí senyor!!
Núria, mil gràcies per haver-nos tractat tan bé en un dia difícil per les condicions climàtiques i perquè estàveu en quadre. Però no has perdut el somriure ni un moment i has estat tota l’estona a punt per ajudar-nos. De tot cor moltíssimes gràcies, et un sol!!!!
I res més, a dormir d’hora perquè dimecres hi tornem a la BD2 de Terrassa i tenim feina a reposar i preparar-ho tot. Quina setmana tan atapeïda que tenim… i què contents que estem, visca!!!