Avui en BUM ha tornat a casa ben content, els nens i les nenes de Cassà de la Selva ens heu demostrat que sou molt divertides i molt bona gent. Ah, i a més feu una de les millors files de Catalunya, quin ordre i quina bona educació!!
 
Però anem a pams, el conte d’avui ha estat molt divertit i intens. Ja de bon principi ens heu demostrat que avui no hauríem de patir perquè ens ha sobrat ajuda sempre que us l’hem demanat. Però no només això, tots i totes les qui heu sortit heu clavat els vostres papers amb un entusiasme i un bon rotllo encomanadissos. En els moments importants del conte heu respost a la perfecció, silenci quan convenia, valor quan era necessari, astúcia quan no sabíem què fer… I al final, després de tots els entrebancs, heu aconseguit trobar el Llibre Màgic que va amagar la fada Flor de Neu, quina alegria!! I després ha vingut la sessió de bateria on tots i totes heu picat de matrícula d’honor i hem haguit de donar les 10 piruletes, sí senyor! D’acord que no era del tot petit però un tracte és un tracte i el ritme que hem pogut gaudir reunia tots els ingredients per rebre el premi, com ens agrada que us animeu a tocar!!
 
Avui hem tingut la sort de tornar a la Biblioteca de Cassà. Us ho diem sempre, i no ens en cansarem, res millor que arribar a una biblioteca i que et rebin amb un somriure. Quan veiem les ganes que hi poseu perquè tot surti bé no podem més que donar el millor que tenim a dintre, és un autèntic privilegi compartir una estona amb vosaltres. Avui volem agrair a la Coral, l’Anna, la Graciel·la i l’Edgar que ens hagueu cuidat tan bé, a Cassà de la Selva tenen molta sort de comptar amb un equip com vosaltres, moltíssimes gràcies!!
 
I res més,a descansar perquè demà hi tornem, tornem a la Biblioteca Modest Salse Hostalric amb moltes ganes de retrobar els amics i amigues que vam fer l’any passat… I sí, també alguna amiga que coneixem d’una mica més enrere, és clar que sí.
 
Fins demà!!