Després d’uns dies de descans en BUM tenia unes ganes enormes d’arribar a la Biblioteca de Cabrils i explicar les seves aventures als nens i nenes de la biblioteca. Quina emoció, encara no hi havíem estat mai!!

La veritat és que el conte va ser un dels més tendres que hem explicat últimament. És gust trobar nens i nenes tan petits però tan implicades, amb tantes ganes de passar-ho bé. Amb molta tranquil·litat, amb moltes rialles i amb l’ajuda de totes les mares i pares les nostres aventures es varen anar suceeïnt i al final, efectivament, vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat. I quan el vam obrir vàrem estar tots i totes tan contents que no us ho podem explicar amb paraules. Realment el conte de Cabrils serà un altre d’aquells per recordar i per tenir sempre al cap el pensament que no hi ha edat per passar-ho bé, grans i petits podem compartir junts molts camins que ens poden ajudar a ser una miqueta més feliços, oi que si?

I parlant de compartir camins, va ser un plaer immens trobar la Sònia, l’Elena i el Joan. Sempre us ho diem, quan ens reben amb un somriure i veiem l’entuasiasme dels equips de les biblioteques sabem que tot anirà bé. I divendres va ser així. Quina empenta, quines ganes de fer bé les coses, ens vàrem sentir ajudats i valorats i en aquestes condicions és impossible no donar el 200% del què tenim a dins. De tot cor moltíssimes gràcies per acollir-nos i per permetre’ns ser un petit bocí dels vostres 18 anys d’història. Moltíssimes felicitats, sou genials!!

El proper conte serà el 24 de juliol i encara falta molt. Però no estem tristos perquè aquests dies sense contes els hem buscat a propòsit perquè les noves aventures del BUM estan al forn i necessitem temps per treballar. Tenim tantes ganes d’explicar-vos més coses però… No, millor esperem, quan el tinguem ben acabat us en farem cinc cèntims!!