Dissabte al matí en BUM va tornar a Palafolls, allí ja hi havíem estat dues vegades a l’escola Mas Prats però encara no havíem visitat la Biblioteca Enric Miralles i en teníem moltíssimes ganes.

Us hem de dir que els nens i les nenes de Palafolls ens vàreu regalar un conte molt tendre, bonic i divertit. Quin gust veure les vostres cares mirant-nos encuriosits, quin plaer veure el vostres braços alçats demanant poder sortir però sobretot ens va encantar veure com us implicàveu amb en BUM en la recerca del tresor. I avui també menció especial pels pares i les mares presents a la sala que vàreu ser un més, quan anem tots a una és una sensació brutal!! Amb tantes i tantes ganes era impensable no triomfar i, efectivament, vàrem acabar trobant el tresor del pirata ben amagat en un racó, visca!! I quan el vam obrir, ai mare! Us hauríeu d’haver vist les cares, quina alegria i quina sorpresa!! Ara, per sorpresa la nostra, quina sessió de bateria ens vàreu regalar. En BUM ni s’ho crèia, com pot ser que aquests nens i aquestes nenes toquin tan bé? Doncs sí, quin recital, a Palafolls teniu un gran futur amb la bateria i la percussió.

Res de tot això seria possible sense les persones enormes que es cuiden de les biblioteques del nostre país. Ahir quan vàrem arribar tot va ser bufar i fer ampolles amb tranquil·litat, amabilitat i amb moltíssimes ganes d’aconseguir que el matí fos un èxit. Per tant, no podem més que dir a la Sabina i a tot l’equip de la Biblioteca que sou absolutament genials, moltíssimes gràcies per deixar-nos compartir el matí amb vosaltres!!

I res més, en BUM està molt cansat però mooooolt feliç. Ara toca refer forces perquè la setmana vinent tenim dues cites més, a Bellvís i al Prat de Llobregat i en tenim tantes ganes que la setmana se’ns farà un xic llarga i tot.

Som-hi!!