Aquest mes de maig ha estat meravellosament atrafegat i amb uns contes tan i tan bonics que seria impossible triar-ne cap per sobre dels altres. I quan penses que el que has deixat enrere ja no es podrà ni tan sols igualar resulta que arribem a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines i ens surt un conte espaterrant per acomiadar-nos de maig. D’entrada la sala on ahir vàrem fer el conte era ben plena, però plena com el rovell d’un ou, de nens i nenes, de pares i mares, de iaios i iaies diposats a viure una tarda d’aventures. I és clar, en BUM es va encomanar de l’ambient i el conte va anar creixent, creixent, creixent… I al final, pràcticament tota la sala estava ben pendent del final de les aventures i participant de la història. En BUM estava tan, però que tan requetecontent que el conte va passar volant, com si només hagués durat 10 segons!! Al final vàrem trobar el tresor amb l’ajuda de la Carla, va ser ella qui es va adonar que dintre d’un armari hi havia un cofre mig amagat, un cofre que ves a saber els anys que feia que era allà i ningú havia vist mai abans. Molt bé Carla!!
I després la imprescindible sessió de bateria on en BUM mai es cansa de veure les vostres cares d’alegria, de sorpresa, de nervis, d’excitació quan seieu davant l’instrument. I tots vinga patrim patram patrum i éreu tants i tantes que per més que anàveu tocant semblava que el nombre de nenes i nens de la cua no disminuïa. I per sobre de tot, en BUM va tenir la sensació que la gran majoria de vosaltres us vàreu animar a tocar i és per això que estava rabiosament content quan tornàvem a casa. 
És molt fàcil assaborir l’èxit i la satisfacció d’un bon conte en una sala ben plena però som conscients que les persones que ens acompanyen no venen perquè en BUM sigui més guapo que la resta sinó perquè hi ha gent que dia rere dia, setmana rere setmana, treballen incansablement per convertir les biblioteques en espais de referència, en espais culturals on gent de totes les edats obrim les nostres ments i enriquim les nostres ànimes. I ahir vàrem tenir la gran sort de trobar la Pilar que ens va rebre amb un somriure i absolutament disposada a que tot sortís no bé, no, perfecte! Pilar, de tot cor moltes gràcies per haver-nos convidat a la vostra Biblioteca i per deixar-nos compartir una tarda inoblidable amb tots vosaltres, ets un sol!!!!!
I res més, ara uns dies de descans perquè el mes de juny ve també força carregat de contes i de música perquè aquest mes l’espectacle “Els Homenets” participarà de les festes de final de curs de moltes escoles i això també ens fa molt feliços.
Esteu atents que us ho anirem explicant!!!