Segon dia de República i segon dia de conte, no es pot començar millor! Dissabte vàrem tenir el gust de visitar una biblioteca molt bonica, la biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet. Us hem de dir però que no és només bonica per fora, també ho és per dins perquè hi ha unes persones treballant-hi espectaculars. Des de l’Assumpta, que ens va contactar i es va preocupar perquè tot anés perfecte fins a la Isabel i la resta d’equip de la biblioteca que ahir ens varen cuidar tan però que tan bé que en BUM es va sentir un autèntic privilegiat. Per més vegades que ens hi trobem sempre és emocionant veure persones que posen cos i ànima per aconseguir que les coses surtin bé i nosaltres no podem més que donar el 200% per estar a l’altura. Així doncs volem començar aquest escrit donant-vos a totes les gràcies per regalar-nos un matí meravellós, sou un sol!

El conte va ser realment divertit i ens va agradar molt conèixer tants nens i nenes amb ganes de passar una bona estona escoltant-nos. Quines ganes de participar, quines ganes de riure tot i que en XIM està un pèl indignat perquè cada vegada que parlava rèieu i només va dient “amb la veu de rossinyol que tinc tan meravellosa, de què devien riure? Que anava amb les plomes despentinades?”. Però bé, tot i que a nosaltres també se’ns escapa li hem dit que tranquil, devien riure d’una altra cosa… I al final vàrem trobar el tresor amb l’ajuda del Jan, qui va tenir una vista de falcó i va descobrir el tresor amagat darrera unes cortines. I la sessió de bateria de després, quina meravella!! A Sant Vicenç de Castellet porteu el ritme a les venes, quin descobriment!!

Portem una tanda de contes molt però que molt bonics i ens sentim molt però que molt afortunats. Però no ens relaxem, que els contes de novembre ja són la majoria corresponents a les noves aventures del BUM i ho vol fer tan però que tan bé que no para d’assajar. Quines ganes de veure com reaccioneu!!
Som-hi!!