Poc ens pensàvem ahir la tarda tan meravellosa que estàvem a punt de viure, quina estona tan bonica i plena de somriures, així dóna gust!

Cinc minuts abans del conte la sala era buida. Ai ai, pensava en BUM, aquest dia tan bonic que fa avui sumat al Carnestoltes ens farà anar malament. De cop i volta l’equip de la Biblioteca se’n va a buscar els nens i les nenes i comencen a entrar, ara un, ara un altre, un altre, més, més i més… Però, com pot ser? D’on heu sortit? Tots i totes amb un somriure a la boca i la sala plena de gom a gom en un obrir i tancar d’ulls, al·lucinant!! I quines ganes de conte, ai mare, ho vàreu fer tan bé que en BUM no s’ho podia creure. Cada vegada que necessitàvem voluntaris se’ns plantava un bosc de dits a davant, els qui vau sortir hi vau posar totes les ganes del món i la resta, des dels vostres llocs, ens empenyíeu endavant fent impossible dubtar, ni tenir por ni fracassar. Perquè sí, vam trobar el dolent molt dolentot, vam trencar l’encanteri i vam rescatar el Llibre Màgic de la Felicitat que quan es va obrir va tornar a demostrar que la màgia existeix, ho dubtàveu? Després vam tenir una sessió de bateria molt bonica, molt ordenada i molt educada i en BUM us vol felicitar. I als pares i mares que també us vau animar a tocar dir-vos que ens encanta, que ens fa molta il·lusió que també participeu de la nostra proposta i per una estona tots i totes siguem nens i nenes perquè els contes no haurien de tenir edat, a qui no li agrada convertir el món en un lloc de fantasia i bon humor una estoneta?

Una tarda tan preciosa com la d’ahir no hagués estat possible sense la feina de tot l’equip de la Biblioteca Lloreda Badalona. Trobar persones com vosaltres resulta inspirador, la feinada que feu acostant la cultura a les persones del vostre entorn és immesurable i deixeu un pòsit a grans i petits que ens fa millors persones i més lliures. Vivim en un país on la cultura és permanentment menystinguda però amb persones com vosaltres al costat ens adonem que malgrat tot hi ha esperança perquè a il·lusió, empenta i professionalitat no us guanya ningú. Va ser un plaer compartir un tros de camí amb vosaltres i ahir a Lloreda hi vam deixar un tros de cor. Moltíssimes gràcies, sou genials!!

I res més, temps just de preparar-ho tot i tornar-hi perquè aquesta tarda en BUM s’estrena a Sant Julià de Ramis, quines ganes!!