Dijous en BUM va tornar a la Biblioteca de La Serra de Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) amb moltíssimes ganes de conte, la veritat és que com més visitem aquesta ciutat més ganes tenim de tornar-hi perquè sempre hi trobem uns nens i nenes i unes famílies i educadors que ens fan sentir meravellosament bé.

No us podeu imaginar el goig que fèieu tots i totes tan ben posades esperant que comencés el conte, amb la sala plena de gom a gom i les expectatives altes. Us hem de confessar que en BUM sempre té un pessigolleig especial a la panxa abans de començar però que un cop arrenquen les aventures, un cop us demanem si us agraden les sorpreses, comença la màgia. Tots els nervis, les cabòries, els maldecaps, tot, tot, tot s’esvaeix i entrem en un món imaginari on només hi som nosaltres i vosaltres, on tot és possible i on sempre ens ho acabem passant d’allò més bé. I si a sobre trobes uns nens i unes nenes tan disposats a ajudar com el que vam trobar dijous, llavors sabem que res pot fallar. No ens van faltar voluntaris ni voluntàries i tots i totes vàreu brodar els vostres papers. Però no només això, els qui no vau poder sortir també estàveu implicats al cent per cent intervenint, matisant, assenyalant, fent tot allò que calgués per assolir el nostre objectiu. I al final, és clar que sí, amb l’ajuda del Roc ho vàrem aconseguir: vàrem trobar el Llibre Màgic de la Felicitat ben amagat i vam poder confimar, un cop més, que la màgia exiteix i que el nostre llibre fa feliç a qui el mira, visca!! Després va arribar una sessió de bateria espectacular, multitudinària i on tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé, en BUM estava ben encantat mirant les vostres cares il·lusionades davant l’instrument.

Res de tot això seria possible sense la immensa tasca que fan les biblioteques del nostre país. Arribar, que t’estiguin esperant, que et rebin amb un somriure, que la sala estigui preparada… Són petites coses que ens fan sentir valorats i que ens fan pensar qe la tarda serà meravellosa perquè quan es posa amor a la feina les coses sempre surten bé. Per tant en BUM vol donar les gràcies a tot l’equip de la Biblioteca de la Serra per fer-nos sentir com a casa i a Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS)per tornar-nos a fer confiança i permetre’ns compartir una altra tarda amb els nens i les nenes de la ciutat. De tot cor us ho diem, sou genials!!

I res més, després d’una tarda meravellosa tocava descansar perquè l’endemà tornàvem a la biblioteca Elisenda de Montcada, quines ganes!!