Dissabte en BUM estava ben engrescat perquè tornàvem a una biblioteca molt especial, un lloc on hi tenim ancorat un trosset de cor: la Biblioteca Joan Coromines del Masnou.

Al Masnou ja sabem què hi trobarem: un públic educat, atent, participatiu, divertit… I treballant en aquestes condicions és molt difícil no passar-ho bé, no explicar les aventures com si fóssim un nen o una nena més i si el contacontes es diverteix és molt més fàcil que aconseguim transmetre alguna cosa a tots i totes els qui ens veniu a acompanyar. I per què aquest rotllo, què t’empatolles ara, pensareu? Doncs tot això és perquè entengueu com va ser de bonic el conte que vam viure al Masnou: vam riure, vam patir, vam sorprendre’ns i el millor de tot, vam passar una bona estona plegats i vam trobar el tresor del pirata ben amagat darrera uns llibres, visca!! I un cop més, quan el vam obrir, vam poder demostrar que el tresor del pirata fa feliç a qui l’obre, si més no les vostres cares en veure el què hi havia a dintre així ens ho van fer pensar. Després va venir una sensacional sessió de bateria on tots i totes ho vàreu fer molt bé, en BUM estava encantat veient-vos tocar un instrument tan atractiu com la bateria, quina alegria!!

Si la Biblioteca del Masnou és un lloc especial és perquè hi ha unes persones que treballen molt dur per fer-ho rutllar tot i convertir l’espai en un epicentre de cultura. Gràcies al Gabriel per confiar en la nostra proposta, també a la Cris per rebre’ns amb els braços oberts i a tot l’equip de la biblioteca per fer-nos sentir com a casa, estimats, respectats i valorats. És un autèntic plaer retrobar-vos i un privilegi compartir un trosset del nostre camí amb vosaltres. De tot cor moltíssimes gràcies, sou increïbles!!

I amb aquestes bones sensacions continuem, amb una setmana de Santa Cecília que ja veureu com arriba de carregada… Seguim!!