No us podeu pas imaginar les ganes que tenia en BUM de tornar a la @bibliotecapontdevilomara. Allí hi vam fer un dels nostres primers contes, un llunyà mes de febrer de 2016, i va ser molt bonic i una bona empenta en tots els sentits.

La veritat és que va ser un matí per recordar, no només perquè vàreu ser moltes les famílies que ens vàreu acompanyar sinó perquè vàreu fer-ho molt i molt bé. És gust veure com us proposem entrar en el nostre món imaginari i vosaltres us hi tireu de cap, entreu en la nostra història i tots i totes a una anem passant tots els perills i totes les aventures. Dissabte va ser genial, ens vàreu ajudar en tot i més i, tant les qui vau sortir com els qui no, ho vàreu fer tan i tan bé que de cop i volta en BUM va pensar: “Ja està? Ja hem acabat? Noooo, allarguem més!”. No BUM, no podíem allargar la història, però tens raó que va passar volant. Al final vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades i quan el vam obrir vam poder tornar a demostrar, una vegada més, que efectivament és el de la Felicitat, oi que sí? Llavors va venir la sessió de bateria on en BUM s’ho mirava i pensava que els nens i les nenes no només ho vàreu fer molt bé sinó que el somriure que teníeu tots i totes dibuixat a la cara era la cirereta a un matí tan bonic.

Dissabte vam tenir la gran sort de retrobar la Lluïsa i l’equip de la Biblioteca del Pont de Vilomara. Tenir la biblioteca plena de famílies és un èxit no pas casual sinó fruit de la feina ben feta. Va ser un plaer retrobar-vos, moltíssimes gràcies per tornar-nos a convidar i permetre’ns compartir un altre tros de camí amb vosaltres, va ser un luxe poder tornar a explicar contes a casa vostra, sou genials!! Ah, i també ens toca felicitar la Nerea i tot l’equip de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort per haver organitzat el Cap de Setmana de la Infància, gràcies per comptar amb nosaltres!!

I res més, ara sí tocava descansar una mica, recuperar forces i veu i preparar-nos per tornar a Arbúcies, quine ganes!!