En BUM ha tornat avui de Banyoles en silenci i al final de tot, quan ja arribàvem a casa, s’ha decidit a parlar. I sabeu què ens ha dit? Que el conte d’avui a la Biblioteca de Banyoles ha estat genial!!
D’entrada però cal agrair al Xavier i tot l’equip de la Biblioteca el tracte excel·lent que ens heu donat en tot moment. No hi ha res millor que arribar a un lloc i percebre aquelles ganes d’aconseguir que les coses surtin bé, d’intentar que tot sigui perfecte. La feina que feu no té preu i us en volem donar les gràcies, sou genials!!! Ah, i digueu als estudiants que la culpa de tot el sidral d’aquesta tarda ha estat del BUM, hehehe…
I què us hem de dir del conte? Que ha estat increïble. La sala plena de nenes i nens amb les seves famílies i amb unes ganes enormes de passar-ho bé. Cada vegada que hem demanat voluntaris hem trobat un bosc de mans alçades i tots els voluntaris, petits i grans, heu clavat els vostres papers. I com havia d’acabar el conte? Doncs de la millor manera, amb l’ajuda de l’Abril hem aconseguit trobar el tresor i quan l’hem obert hem pogut certificar que efectivament fa feliç a qui el troba, visca!!
I després sessió de bateria, curta i fluixeta en honor als pobres estudiants però on heu demostrat que teniu el ritme a les venes i que això de la percussió us agrada molt.
I res més, a descansar que avui ho tenim ben guanyat però amb moltes ganes que sigui dimarts per anar a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà.
Som-hi!!