Divendres en BUM baixava a Badia del Vallès amb un somriure als llavis i moltes ganes de conte. El vèiem molt optimista i realment ens vam adonar que en tenia motius perquè ens ho vàrem passar tan i tan bé que vam tornar a casa amb el somriure multiplicat per mil, quina alegria!! És gust fer un conte i veure tants nens i nenes disposats a ajudar-nos, aixecant les mans, intervenint, patint, rient… I els pares i les mares implicats en la història, ajudant a tot i rient amb nosaltres. No es pot demanar més!! I tot això ho vàrem trobar a Badia del Vallès on, per cert, vàrem tenir el gust de retrobar en Marc, un bon amic nostre, què contents estàvem tots! Al final, després de viure tantes aventures vàrem trobar el tresor del pirata que, una vegada més, va fer feliç a totes les nenes i els nens, visca!! I no podíem marxar sense l’obligatòria  sessió de bateria amb un ritme, unes ganes de tocar i unes cares d’alegria impagables.

I de part del BUM, en XIM i en PAM moltes gràcies a totes i a tots els qui ens vàreu felicitar. Les vostres paraules són el millor premi a l’esforç i a les ganes que posem perquè el temps que passeu amb nosaltres penseu que ha valgut la pena.

Moltíssimes gràcies al Rubén, l’Estela i tot l’equip de la Biblioteca per preparar-ho tot i esforçar-vos perquè tot sortís perfecte. És gust trobar gent com vosaltres i ens refermem en l’enorme valor que tenen les biblioteques al nostre país, fent que petits i grans puguem accedir a la cultura mitjançant els llibres i les desenes d’activitats que es programen contínuament. Moltíssimes gràcies!!
I res més, a descansar que ens falta l’últim conte de l’any i hem d’estar ben preparats!!