En BUM va tornar ahir de la Biblioteca Arbúcies amb un somriure enorme dibuixat a la cara. Va ser una tarda màgica, d’aquelles que recordes durant molt de temps, perquè els moments bonics de la vida sempre queden anconrats en algun raconet del nostre cor.

Era la segona vegada que visitàvem Arbúcies i ja sabíem que sou capaces de tot, i tant!! I ahir ens ho vàreu tornar a demostrar. De seguida que vam demanar ajuda se’ns va alçar un bosc de dits davant nostre de totes les edats. Tots i totes els qui vàreu sortir ho vau fer tan bé, us vàreu implicar tant, i la resta des dels vostres llocs vau empènyer fort per poder trobar el Llibre Màgic. I tot amb una educació, un respecte i una atenció que diu molt de vosaltres, en BUM estava emocionat!! Però no només això, ahir vam comptar amb la complicitat de les famílies que amb els vostres somriures, amb les vostres mirades de complicitat, amb el vostre entusiasme ens vàreu acompanyar en un viatge imaginari que va passar ràpid, massa ràpid, de cop i volta el conte s’havia acabat i tot just semblava que havíem començat feia 5 minuts! Evidentment era absolutament impossible fallar i amb l’ajuda del Roc i la Ivet vam poder trobar el Llibre Màgic de la Felicitat amagat en un racó, quants anys feia que era allà i ningú l’havia vist? I quan el vàrem obrir va ser meravellós, veure-us les cares de sorpresa i alegria és el nostre tresor particular de cada conte. Després vam fer una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ho vàreu fer molt bé, on hi vau posar moltes ganes i sobretot molta il·lusió i on en Roc ens va demostrar que té una habilitat innata per tocar, quin nivellàs!!

Una de les coses boniques de voltar el país de conte en conte, d’actuació en actuació, és poder conèixer i retrobar persones meravelloses que tenim la gran sort d’anar coneixent. Això va passar ahir amb la Sílvia, va ser un plaer poder-te tornar a saludar i compartir una estoneta de camí amb tu. Ens vam sentir com a casa, ben tractats, respectats, valorats, poseu-hi tots els adjectius bonics que us passin pel cap. A Arbúcies tenen moltíssima sort de tenir-te al seu servei fent una feinada de por a favor de la cultura que és impossible de valorar. De tot cor moltíssimes gràcies per tornar-nos a convidar i per fer que Arbúcies ja no sigui un poble més sinó un lloc especial on hi anem escrivint una gran pàgina de la nostra petita història.

I res més, agafem forces per preparar-nos per l’última, sí l’última, actuació del 2019. El mes de desembre és un mes que ens el guardem per atendre un altre projecte que ens encanta però que no té res a veure amb la Companyia i també ens va bé per carregar piles i aprofitar per pensar una mica i planificar nus projectes. O sigui que el 5 de desembre anirem a la Biblioteca Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet amb sentiments contradictoris i.. Amb moltes ganes!!