Ufffff… Quin tros de conte hem fet avui a la Biblioteca Juneda, encara no ens en sabem avenir… Hem celebrat l’11è aniversari de la Biblioteca amb una festa i una intensitat que en BUM torna a casa en estat de xoc.
I és que avui heu omplert tots els racons de la biblioteca, quina gentada!! En general us heu portat tots i totes molt bé i permeteu-nos que fem un agraïment especial als pares, mares i padrines que heu fet un silenci brutal tal i com us hem demanat, és un gust explicar contes amb un públic tan respectuós com vosaltres. I què us hem de dir del conte, ha estat espectacular, sideral, brutal, hem patit, hem rigut, hem superat la por i hem compartit. I amb tantes coses bones surant a l’ambient no podíem fallar i efectivament hem trobat el Llibre Màgic de la Fada Flor de Neu que, ha quedat demostrat, fa feliç a qui el mira! I després una sessió de bateria molt llarga però molt xula, és un gust veure una fila tan llarga de nenes i nens amb ganes de tocar i portant-se tan bé. I a sobre ho heu fet tots i totes de meravella!!
Avui ens treiem el barret davant la Isabel, la Sílvia i la Marta perquè arribar a 11 anys no és fàcil i acostar la cultura a les llars encara ho és menys. Però amb la seva simpatia, bon fer i cordialitat elles ho aconsegueixen i us hem de dir que, des del nostre punt de vista, a Juneda sou molt afortunats i afortunades de tenir-les al vostre costat. Moltes, moltes, moltes i moltes gràcies per haver-nos permès ser una petitíssima part d’aquests 11 anys d’història, ens en sentim molt orgullosos i Juneda ja ocupa un lloc molt important en el nostre petit cor i la nostra petita història particular. Ah, i records també a la Joana que no sabem d’on l’hem tret però ja que l’hem mencionat que no falti, tot i que haurem de provisionar-nos de cues de pansa!!
I res més, dies com avui arrodoneixen un projecte que va començar fa dos anys i mig des del zero més absolut i que mica en mica va avançant. Ara a descansar perquè divendres tornarem a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp, una altra parada que esperem amb moltíssimes ganes.
Fins divendres!!